۵
۰
plusresetminus
سه شنبه ۷ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۰۸:۲۶
در سازمان نظام صنفی مطرح شد:

دلایل ارائه اینترنت بی کیفیت در ایران/ سرعت دسترسی به اینترنت باید به کف 512 کیلوبیت بر ثانیه برسد

ایتنا- سازمان نظام صنفی ضمن ارائه دلایل بی‌کیفیت بودن اینترنت در ایران، خواستار حل معضلات اینترنت در کشور شده است.
دلایل ارائه اینترنت بی کیفیت در ایران/ سرعت دسترسی به اینترنت باید به کف 512 کیلوبیت بر ثانیه برسد


اعضای کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران با طرح دلایل ارائه اینترنت بی کیفیت در ایران و مشکلات این بخش، مطالبات خود را از مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت یازدهم برای رفع معضلات اینترنت در ایران خواستار شدند.


به گزارش ایتنا از مهر، اعضای کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران امروز دوشنبه در نشستی با خبرنگاران مطالبات خود در حوزه اینترنت را در ۶ سرفصل مطرح کردند و از دولت جدید خواستار رفع انحصار تامین و توزیع پهنای باند اینترنت، رفع محدودیت سرعت ۱۲۸ کیلوبیتی اینترنت، رفع انحصار سیم مسی، اصلاح پروانه های فعالیت در این بخش، شفاف سازی شاخص ها و آمارهای توسعه و رفع مشکلات نصب دکل های اینترنت بی سیم شدند.

انحصار تامین و توزیع پهنای باند در ایران پایان یابد

محمودرضا خادمی - عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای نخستین مطالبه از دولت جدید را رفع انحصار موجود در تامین و توزیع پهنای باند اینترنت عنوان کرد و گفت: بخش خصوصی خواهان آن است که تامین و توزیع پهنای باند را با حفظ حق حاکمیت دروازه های ارتباطی بین الملل بر عهده گیرد؛ این انتظار ملی است که باعث توسعه پهنای باند کشور و ایجاد بازار رقابتی می شود.

وی با بیان اینکه تامین و توزیع پهنای باند نباید در انحصار شرکت ارتباطات زیرساخت باشد، افزود: با موافقت دولت می توان ظرف ۶ ماه با توجه به زیرساختهای موجود، نیاز کشور را در حوزه تامین و توزیع پهنای باند مرتفع کرد.

محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت برای اینترنت پرسرعت برداشته شود
عضو کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران درخواست برای رفع محدودیت سرعت ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه را از دیگر مطالبات فعالان اینترنت کشور برشمرد و گفت: کف سرعت اینترنت در دنیا یک مگابیت بر ثانیه است و این درحالی است که در ایران همچنان محدودیت سرعت اینترنت از سقف ۱۲۸ کیلوبیت بر ثانیه داریم.

وی با بیان اینکه براساس اهداف برنامه پنجم توسعه کشور، سرعت دسترسی کاربران به اینترنت باید به کف ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه و ۱۰ میلیون کاربر برسد، ادامه داد: ۲.۵ سال از برنامه ۵ ساله پنجم توسعه می گذرد اما اهداف این سند بالادستی اجرایی نشده است.

مهندس خادمی با تاکید براینکه سرانه پهنای باند اینترنت برای هر ایرانی با توجه به آمارهای موجود پهنای باند و کاربر، یک کیلوبیت است که این رقم در هیچ کجای دنیا وجود ندارد، تصریح کرد: سطح کیفیت اینترنت در ایران پایین است و تا زمانی که مشکلات زنجیره ای اینترنت رفع نشود مشکل کیفیت رفع نخواهد شد.

وی ادامه داد: شرکتهای اینترنتی اینترنت بی کیفیت دریافت می کنند و مجبورند اینترنت بی کیفیت به کاربران تحویل دهند.

انحصار سیم مسی پایان یابد
وی با بیان اینکه انحصار سیم مسی به دلیل وجود اشکالات در خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران، مشکلاتی را برای ارائه دهندگان اینترنت به وجود آورده است، خواستار پایان یافتن و اصلاح ساختار انحصار سیم مسی در کشور شد تا سرویس دهندگان اینترنتی بتوانند سرویس مناسب ارائه کنند.

پروانه های بخش ICT از تکنولوژی محور به سرویس محور اصلاح شود
این عضو کمیسیون سازمان نصر تهران اصلاح پروانه های بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات را از دیگر مطالبات این بخش عنوان کرد و گفت: پس از این اصلاح پروانه در دستور کار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در دولت قبل بود و در این زمینه از نظرات کارشناسی بخش خصوصی و دانشگاهی نیز بهره گرفته شده بود اما در حال حاضر به نظر می رسد این پروژه، متوقف شده است.

وی ادامه داد: در این راستا از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می خواهیم اصلاح پروانه های فعالیت این بخش را با محوریت ارتقای پروانه ها از تکنولوژی محوری به سرویس محوری در دستور کار قرار دهد.

آمارهای حوزه اینترنت شفاف سازی شود
به گزارش مهر، خادمی با تاکید بر لزوم شفاف سازی آمار و ارقامی که در حوزه اینترنت و شاخص های موجود از سوی متولیان این بخش مطرح می شود گفت: آمارهای ارائه شده در حوزه اینترنت، بعضا به اشتباه و ناصحیح اعلام می شود که از متولیان این امر انتظار می رود نسبت به شفاف سازی و رفع نهادهای موازی اعلام کننده این آمارها اقدام کنند.

نصب دکل های شهری را براساس ساختار شرکتهای اینترنتی ببینید
این ارائه کننده سرویس اینترنت درباره معضل دکل های شهر تهران و وقفه ای که میان تعاملات ارائه کنندگان با شرکت ارتباط مشترک شهر برای نصب دکل پیش آمده است نیز خواستار برقراری تعاملات با این شرکت و شهرداری تهران شد و گفت: از شهرداری تهران می خواهیم برای زیباسازی شهر و ساماندهی دکل های ارتباطی، تنها به ساختار اپراتورهای موبایل توجه نکنند و ساختار شرکتهای اینترنتی را نیز ببینند؛ چرا که هم اکنون شرکتهای اینترنتی برای ارائه سرویس های وایرلس – بدون سیم- دچار مشکلاتی در این بخش هستند.

نماینده بخش خصوصی در کمیسیون تنظیم مقررات راه یابد
در این نشست عبدالمجید بیدختی نژاد دیگر عضو کمیسیون اینترنت سازمان نصر تهران نیز خواستار حضور نماینده بخش خصوصی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات شد و بر لزوم سیاستهای حمایتی دولت از بخش خصوصی در این حوزه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه در دولتهای گذشته مصوبات و قوانین این بخش ضمانت اجرایی نداشت، مطالبه روشن بخش خصوصی در حوزه اینترنت را ضمانت نامه اجرایی قوانین و مصوبات عنوان کرد و گفت: شفاف سازی حوزه سیاستگذاری در ICT از دیگر مسائلی است که باید ساماندهی شود چرا که هم اکنون ورود نهادهای موازی به عرصه سیاستگذاری در این بخش، مشکلاتی را برای ارائه سرویس، نرخ های مصوب و نظارت براین حوزه به وجود آورده است.

سیاستگذاری نادرست در خرید پهنای باند اصلاح شود
بیدختی نژاد سیاست خرید و تهیه پهنای باند اینترنت توسط شرکت ارتباطات زیرساخت از پرووایدرهای بین المللی را نادرست خواند و گفت: انعقاد قرارداد ۵ ساله با پروایدرهای بین المللی برای تامین پهنای باند اینترنت سیاستگذاری غلط شرکت ارتباطات زیرساخت است که منجر به گرانی نرخ پهنای باند و عدم تغییر این نرخ ها می شود و این سیاستگذاری باید اصلاح شود.

وی افزود: سیاستهای حمایتی دولت از بخش خصوصی در عرصه تامین پهنای باند می تواند مشکلات این بخش را رفع کند؛ چرا که تاکنون حمایتی از شرکت پیشگامان به عنوان تنها بخش خصوصی تامین کننده پهنای باند صورت نگرفته است و براین اساس شرکتهای دیگر جرات ورود به این عرصه را ندارند.

این عضو کمیسیون اینترنت سازمان نصر خواستار ایجاد اپراتور در حوزه انتقال شد و گفت: این اپراتور صرفا باید بتواند بستر انتقال را در اختیار ارائه دهندگان اینترنت قرار دهد و خودش به هیچ وجه صاحب سرویس و ارائه دهنده اینترنت نباشد.

وی با بیان اینکه پروانه ۱۰ ساله سرویس دهندگان اینترنت پرسرعت – PAP – تا دی ماه امسال به اتمام می رسد افزود: بخش خصوصی و مخابرات در مجموع حدود ۳ میلیون مشترک اینترنت پرسرعت ADSL جذب کرده اند که این آمار تنها با اصلاح زنجیره مشکلات اینترنت ارتقا می یابد.
کد مطلب: 28170
نام شما
آدرس ايميل شما


sadegh
feedback
Iran, Islamic Republic of
و بعد از این خبر :
انحصار تامین و توزیع پهنای باند در ایران پایان نمی یابد و ادامه پیدا می کند
محدودیت ۱۲۸ کیلوبیت برای اینترنت پرسرعت برداشته نمی شود
انحصار سیم مسی پایان نمی یابد
پروانه های بخش ICT از تکنولوژی محور به سرویس محور اصلاح نخواهد شد
آمارهای حوزه اینترنت شفاف سازی نمی شود
نماینده بخش خصوصی در کمیسیون تنظیم مقررات همچنان پشت در می ماند
سیاستگذاری نادرست در خرید پهنای باند اصلاح نخواهد شد

و در کل همه ما سرکاریم
آرش
feedback
Iran, Islamic Republic of
هزینه ی اولیه شده درست ،
Fiber Optioc خیلی گرونه درست !
اصلاً هرچی که هست و میگید درست !
اما فکر این رو کردید اگه الان اینکارها انجام نشه چقدر در زمینه ی IT عقب می مونیم ؟

آمریکایی ها دهه ها پیش خطوط شهریشون رو Coaxial گذاشتن و اون اولی که اینترنت به کشور ما اومد سرعتی بالاتر از محدودیت سرعت فعلی ما داشتند !!! ، ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم ...

آخه مخابرات ، بس نیست اینهمه حرص پول ؟

زیرساخت SMT1 رو به صورت عمده می ده به مخابرات ، مخابرات همین رو 10 برابر می کنه می ده به ISP ها ، ISP ها هم که چند برابر می کنن ، بدبخت کاربر اینترنت می مونه و یک قبض ماهیانه ی خیلی خیلی گرون !
آخرسر هم به این نتیجه می رسه چه کاریه اینهمه پول اینترنت بدم ؟ می رم بانک دستی کارامو انجام میدم ، خرید اینترنتی چیه ؟ میرم بیرون کلی ترافیک ایجاد می کنم تا کارام رو انجام بدم و ...


و این می شه فرهنگ آینده ی IT کشور ...
Mori
feedback
تازه خاستارش شده بیاین معضلات و حل کنین!!
بدبختی مارو میبینین؟
Immortal
feedback
تا دیروز میگفتن که سرعت کاربران خانگی باید به 20 مگابایت در ثانیه برسه حا شد 512!! یا یه کار خیر واسه ممکلت بکنین یا کلا کم ماهارو بزارین سرکار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mehdi
feedback
واقعا متاسفم برای این همه کم کاری.
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام