۲
۰
plusresetminus
سه شنبه ۸ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۲۶
براي جلوگیری از حمله و نفوذ هکرها

«اينترنت امن» راه‌اندازي مي‌شود

ايتنا - این شبکه می‌تواند از نفوذ هکرها و تهدید حملات از طریق منابع داخلی و منابع خارجی در شبکه با امکانات بسیار جلوگیری به عمل آورد.



عضو هئیت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت از راه‌اندازی «اینترنت امن» در کشور بر بستر شبکه ملی اطلاعات و تا پایان برنامه پنجم توسعه خبر داد که می‌تواند از نفودپذیری و حملات اینترنتی جلوگیری کند.

به گزارش ایتنا محمدطاهر شمس در گفت‌وگو با مهر در تشریح بهره‌برداری از فاز نخست شبکه IP کشور- IPMPLS - که هفته گذشته با حضور رئیس جمهور و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به انجام رسید، با بیان اینکه این شبکه می‌تواند سرویس‌های مختلفی را در زمینه IP ، MPLS و VPLS ارائه کند، اظهار داشت: شبکه ملی IP کشور با مدیریت منسجم و به صورت امن زمینه‌ساز بستر دولت الکترونیک خواهد بود.

وی با بیان اینکه بخشی از ارتباطات مردم می‌تواند از بستر این شبکه انجام شود، ادامه داد: این شبکه امکان ارائه سرویس‌های الکترونیکی را با بالاترین سرعت فراهم می‌کند.

شمس با تاکید بر اینکه با بهره‌برداری کامل از شبکه ملی IP و تا پایان برنامه پنجم توسعه ظرفیت شبکه اینترنت کشور تا ۲۰ برابر افزایش می‌یابد، اضافه کرد: هم اکنون ظرفیت شبکه اینترنت ۳۶ گیگابیت برثانیه است که تا دو هفته آینده این ظرفیت به ۶۵ گیگابیت خواهد رسید و تا پایان برنامه پنچم توسعه به نزدیک به ۲۰ برابر ظرفیت فعلی یعنی ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه می‌رسد.

عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با بیان اینکه شبکه ملی IP قابلیت ارائه سرویس‌های مختلف بر بستر اینترنت و اینترانت، VPLS و MPLS را دارد، گفت: بر بستر این شبکه «اینترنت امن» را می‌توانیم به متقاضیان ارائه دهیم.

وی با بیان اینکه «اینترنت امن» می‌تواند بعد از راه‌اندازی مرکز SOC - مرکز عملیات امنیت شبکه ارتباطات زیرساخت- به متقاضیان ارائه شود، افزود: این شبکه می‌تواند از نفوذ هکرها و تهدید حملات از طریق منابع داخلی و منابع خارجی در شبکه با امکانات بسیار جلوگیری به عمل آورد.

شمس با اشاره به اینکه «اینترنت امن» برای سازمان‌ها و نهادها و بانک‌ها کاربرد خواهد داشت و به نوعی می‌تواند تضمینی بر امنیت شبکه دسترسی برای این دستگاه‌ها باشد، گفت: «اینترنت امن» در طول برنامه پنجم توسعه محقق خواهد شد که مهم‌ترین ویژگی آن جلوگیری از نفوذ در شبکه‌های رایانه‌ای است.

این مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید بر اینکه راه‌اندازی «اینترنت امن» به این معنا نیست که هم اکنون سرویس‌ها و اینترنت ناامن دراختیار کاربران قرار می‌گیرد، گفت: اما با وجود «اینترنت امن» شبکه‌ای با حساسیت بسیار بالا و با امنیتی به مراتب بالاتر برای کاربران غیرخانگی که نیازمند امنیت اطلاعات شبکه‌ای هستند ایجاد خواهد شد.
 
کد مطلب: 20327
نام شما
آدرس ايميل شما


مرتضی
feedback
Netherlands
بهتره بجای راه اندازی اینترنت امن و یا ... همین ای دی اس ال معمولی و کم سرعن و بی کیفیت رو بصورت درست و بدون اختلال بدست مشترکین برسانید.
Ali
feedback
United States
یکی نیست بگه 20 برابر ظرفیت فعلی حتی در حالت تقریبی میشه 500 گیگ؟
20 36~700 گیگ تقریبی! میزان تقریبشون 200 گیگه :دی
مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام