۰
plusresetminus
سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۱

گوگل و قابلیت امنیتی وریفای اپس

ایتنا- شما هم‌اکنون می‌توانید چهار اپلیکیشن آخری که با استفاده از قابلیت امنیتی مخصوص ردیابی بدافزارها، به نام وریفای اپس، بررسی شده اند را مشاهده کنید.
گوگل و قابلیت امنیتی وریفای اپس


مدت‌هاست که گوگل از قابلیت "وریفای اپس" برای بررسی و پیدا کردن بدافزارها، پیش از اینکه بتوانند روی گوشی‌های ما تأثیر بگذارند، استفاده نموده است؛ اما با این وجود، قابلیت مزبور همیشه به صورت یک سرویس پشت صحنه کار کرده است.

اگر هیچ اپلیکیشنی دیگری وجود نداشته باشد که به ما نشان دهد برنامه‌ای مشکل دارد و سپس به ما توصیه کند که آن را از گوشی خود حذف کنیم، در این شرایط متوجه ارزش این قابلیت امنیتی گوگل خواهیم شد و درخواهیم یافت که تا چه حد خوب کار می‌کند و اپلیکیشن‌ها را زیر ذره‌بین امنیتی خود دارد.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از آی.تی ورلد، در حال حاضر، گوگل قصد دارد که کارایی این قابلیت را در معرض دید همگان بگذارد. این شرکت، علاوه بر پستی که به تازگی در وبلاگ خود منتشر کرد و نحوه عملکرد وریفای اپس را به صورت کامل توضیح داد، منویی در تنظیمات خود تعبیه نمود و اطلاعات بیشتری در مورد کارکرد قابلیت امنیتی مورد بحث، در اختیار افراد کاربران قرار داد.

با این اقدام، به جای آن که وریفای اپس، گزینه‌ای در منوی امنیتی در تنظیمات باشد (یا در زبانه گوگل در پیکسل و چند گوشی دیگر)، اکنون یک زبانه جداگانه و مخصوص به خود دارد.


وقتی روی این زبانه کلیک کنید، دو گزینه در مقابل شما قرار می‌گیرد که مخصوص "اسکن دستگاه برای پیدا کردن تهدیدات امنیتی" و "بهبود تشخیص اپلیکیشن مخرب" هستند.
همچنین می‌توانید چهار اپلیکیشن که اخیراً اسکن شده و نیز تعداد اپلیکیشن‌هایی که پیش از این چک شده را ببینید.

الیاس لاوال، مدیر ارتباطات و روابط عمومی گوگل به تشریح نحوه توقف اپلیکیشن‌های مخرب توسط وریفای اپس پرداخت.

همان طور که وی در پست وبلاگ مذکور اشاره کرده بود، وریفای اپس یک سرویس مبتنی بر فضای ابری است که به شکلی فعال، هر اپلیکیشنی را پیش از نصب، بررسی می‌کند تا در صورت مخرب بودن، این مسئله را تشخیص داده و هشدار دهد.
همچنین قابلیت مذکور، به طور مداوم دستگاه را بررسی می‌کند تا از ایمنی و بی‌خطر بودن اپلیکیشن‌های گوشی، اطمینان حاصل کند.

گوگل همچنین اعلام کرده که روزانه شش میلیون اپلیکیشن را در درون حدود ۴۰۰ میلیون دستگاه تلفن همراه بررسی می‌کند.
 
کد مطلب: 48109
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام