۰
plusresetminus
سه شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۲۵

انتشار مقالات برتر همایش سواد رسانه‌ای در مجلات پژوهشی

ایتنا - کتاب چکیده مقالات همایش در روز فرهنگ عمومی همزمان با برگزاری اختتامیه ی همایش ملی سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی، در میان علاقه‌مندان سواد رسانه‌ای توزیع خواهد شد.


به گزارش ایتنا از روابط عمومی همایش ملی سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی، پنجمین نشست هیئت علمی همایش ملی "سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی" با حضور اعضای هیئت علمی و مدیران اجرایی همایش، بعد از ظهر روز گذشته در پژوهشگاه فرهنگ و هنر جهاد دانشگاهی برگزار شد.

در این نشست سید مرتضی موسویان؛ رئیس همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی از پایان داوری چکیده مقالات خبر داد و گفت: کتاب چکیده مقالات همایش در روز فرهنگ عمومی همزمان با برگزاری اختتامیه ی همایش ملی سواد رسانه‌ای و مسئولیت اجتماعی، در میان علاقه‌مندان سواد رسانه‌ای توزیع خواهد شد.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه خواستار بیان نظرات اعضای هیئت علمی همایش در خصوص شیوه داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه مجازی همایش شد.

حمیدرضا آیت اللهی با اشاره به شیوه های تازه داوری مقالات در همایش‌های جهانی گفت: اکنون دیگر فرمالیسم و توجه صرف به شاخصه‌های کمی در داوری جواب نمی دهد؛ به این معنا که داوران در نمره دادن به مقالات دچار سردرگمی می شوند و نتایج داوری نیز نمایانگر ارزش‌های واقعی مقالات نیست.
وی ادامه داد: در شیوه های تازه هیات داوران دور هم جمع می شوند و خلاصه مقالات خوانده می شود و یک داوری کلی صورت می گیرد.
آیت اللهی افزود: این مدل داوری بیش از روش خردکردن نمرات، به تولید مقالات محتوایی و پرورش محقق کمک می کند.
عضو هیئت علمی همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی با اشاره به اهمیت دیده شدن مقالات همایش گفت: باید کوشید مجموعه مقالات همایش حداکثر یک ماه پس از برگزاری همایش به چاپ برسد. همچنین CD مجموعه مقالات منتشر شود و مقالات روی سایت نیز قرار گیرند.
آیت اللهی پیشنهاد کرد: از آن جایی که این همایش نخستین همایش ملی سواد رسانه ای است مجموعه فعالیت هایی که در کشور در این زمینه موجود است در قالب نمایشگاه جانبی به شرکت کنندگان در همایش معرفی شود.

امیدعلی مسعودی دیگر عضو هیئت علمی همایش ملی سواد رسانه ای در ادامه سخنان آیت اللهی گفت: داوری کیفی در علومی که به سمت سنجش های کمی پیش رفته اند بسیار دشوار است. شاید داوری کیفی درباره علومی مثل الهیات و فلسفه پاسخگو و موثرتر باشد اما درباره مقالات سواد رسانه ای زمان بر و غیر ممکن خواهد بود.

لیلا وصالی دیگر عضو هیئت علمی همایش ملی سواد رسانه ای درباره بررسی چکیده مقالات و امتیازدهی به آن ها گفت: از آن جا که سواد رسانه ای برای نخستین بار به عنوان موضوع یک همایش انتخاب شده، بعضی چکیده مقالات به لحاظ فرمی کامل نیستند اما ایده های خوبی را مطرح کرده اند. برخی هم در حوزه سواد رسانه ای فعالیت عملی داشته اند و به جای مقاله، گزارش کار ارائه داده اند که البته در بخش مقالات کاربردی داوری خواهد شد.

حسن خجسته؛ رئیس هیئت علمی همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی اعضای هیئت علمی همایش تاکید کرد: فرآیند داوری همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی به شکل ترکیبی و با استفاده از روشهای کمی و کیفی به شکل توامان صورت خواهد پذیرفت تا حقی از هیچ یک از شرکت کنندگان همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی ضایع نشود.

در ادامه این نشست همچنین اسماعیل سعدی پور، سردبیر مجله علمی پژوهشی «پژوهش ارتباطی» درباره امکان انتشار شماره ویژه برای مقالات همایش ملی سواد رسانه ای و نحوه داوری آثار از سوی مجله گفت: اگر هیئت داوران و روند داوری آثار همایش مورد تایید مجله باشد احتمالا یک ارزیابی نهایی برای چاپ آثار برتر کافی خواهد بود.

محمد مهدی فتوره چی سردبیر فصلنامه علمی ترویجی «جامعه و فضای مجازی» نیز برای انتشار شماره ویژه همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی اعلام آمادگی کرده و گفت: در صورتی که اعضای کمیته داوران همایش توسط دانشگاه تهران تایید شوند نیازی به داوری مجدد برای انتشار مقالات همایش در ویژه نامه فصلنامه جامعه و فضای مجازی نیست.

در ادامه محمد زره ساز، دبیر کمیته داوران همایش، آیین نامه داوری و جداول امتیازدهی داوری مقالات همایش را ارائه داد که با استقبال اعضاء مواجه شد.

لازم به ذکر است علاقه مندان جهت ارسال آثار به دبیرخانه ی دائمی همایش ملی سواد رسانه ای و مسئولیت اجتماعی تا ۱۵ مهر ماه فرصت دارند مقاله ی خود را از طریق نشانی اینترنتی http://mliteracy.ir بارگذاری نمایند.
 
کد مطلب: 45805
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام