۰
plusresetminus
چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۰۴

بررسی مهم‌ترین تحولات دنیای اینترنت در سال 2016

ایتنا-همزمان با برگزاری کنفرانسی موسوم به Code Conference. در ایالات متحده برترین و مهم‌ترین تحولات دنیای اینترنت مورد بررسی قرار گرفته است.
بررسی مهم‌ترین تحولات دنیای اینترنت در سال 2016


به گزارش ایتنا از فارس، برخی از این تحولات که در گزارش ۲۱۳ صفحه ای Mary Meeker تحلیلگر سابق بازار سهام در وال استریت و سرمایه گذار فعلی در دنیای اینترنت و فناوری مورد توجه قرار گرفته اند به شرح زیر است:


۱- رشد اینترنت در حال کندشدن است و عامل اصلی این مسئله بحران‌های اقتصادی آمریکا مانند بحران مسکن و بحران مالی است. هم اکنون سه میلیارد نفر کاربر اینترنت هستند و سرعت رشد سالانه این رقم حدود ۹ درصد است.

۲- تایپ کردن کلیدواژه‌ها برای جستجو به زودی به تاریخ می‌پیوندد و در ۵ سال آینده ۵۰ درصد از جستجوها به صدور فرامین صوتی یا به شکل بصری انجام می‌شوند. استفاده از برنامه‌های دستیار صوتی در گوشی ها مانند سیری، گوگل ناو و کورتانا به سرعت افزایش می یابد. بخش عمده فرامین صوتی صادرشده در گوگل برای مسیریابی در جاده و تماس با والدین بوده است.

۳- برنامه‌های گپ و پیام رسان همراه مانند واتس اپ، وایبر و تلگرام قدرت بیشتری پیدا خواهند کرد.

۴- هند با پشت سرگذاردن آمریکا به دومین کشور جهان از لحاظ تعداد کاربر اینترنت بعد از چین مبدل شده است. این کشور ۲۷۷ میلیون نفر کاربر اینترنت دارد.

۵- رشد استفاده از تلفن همراه در جهان کند شده و کاربرد این ابزار در کشورهای کمتر توسعه یافته با سرعت بالاتری در حال افزایش است.

۶- انتشار تبلیغات در فضای آنلاین و به خصوص بر روی گوشی های همراه رشد سریعی خواهد داشت و ارزش این بازار در آمریکا از ۵۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۴ به ۶۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۵ افزایش یافته است. در این بازار گوگل با فاصله زیاد از رقبا در رتبه اول و فیس بوک در رتبه دوم است.

البته استفاده از نرم‌افزارهای بلوکه کننده آگهی هم از اواسط سال ۲۰۱۴ بر روی گوشی‌های همراه رشد انفجارآمیزی داشته و در جهان از حدود ۲۰۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۴ به بیش از ۴۰۰ میلیون نفر در حال حاضر رسیده است.
کد مطلب: 43450
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام