۰
plusresetminus
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۳۵

کاهش 25 درصدی سرقت‌های اینترنتی

۳ درصد حملات مذکور با انتشار پيامي با عنوان زير صورت گرفت: «به بهترين خدمات بانکداري الکترونيکي خوش آمديد»
کاهش 25 درصدی سرقت‌های اینترنتی


به گزارش همكاران سيبستم شرکت IBM در پايان بررسي سالانه خود اعلام کرد که ميزان حملات مربوط به سرقت‌هاي اينترنتي در سال ۲۰۱۰ نسبت به دو سال قبل از آن يک‌چهارم کاهش يافت.

محققان شرکت IBM اعلام کردند که با وجود کاهش قابل ملاحظه سرقت‌هاي اينترنتي در سال قبل، اين جريان همچنان در حجم بالا در حال رخ دادن است که در اين ميان يکي از بزرگ‌ترين سرقت‌هاي اينترنتي در مه سال گذشته توسط گروهي از هکرهاي رومانيايي اتفاق افتاد.

«تام کراس» از محققان IBM توضيح داد که سارقان اينترنتي که در سال قبل بر حساب‌هاي الکترونيکي تمرکز داشتند، طي سال جاري تمرکز اصلي خود را بر دستگاه‌هاي خودپرداز معطوف کرده‌اند.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوي IBM، موسسات مالي و اعتباري و مشتريان آنها در حال حاضر هدف اصلي سارقان اينترنتي محسوب مي‌شوند. ديگر هدف‌هاي اصلي اين سارقان را حراجي‌هاي آنلاين، سيستم‌هاي پرداخت الکترونيکي و سازمان‌هاي دولتي تشکيل مي‌دهند.

گفته مي‌شود که طي سال گذشته بيشترين سرقت‌هاي اينترنتي با انتشار پيام‌هايي صورت گرفت که عنوان آن مربوط به بارگذاري يک برنامه امنيتي مي‌شد.
اين گونه سرقت‌هاي اينترنتي ۹ درصد از کل سرقت‌هاي سال گذشته را شامل شد.

در اين ميان ۳ درصد حملات مذکور با انتشار پيامي با عنوان زير صورت گرفت: «به بهترين خدمات بانکداري الکترونيکي خوش آمديد».
اين پست‌هاي الکترونيکي که در ظاهر شبيه به ايميل‌هاي تبليغاتي هستند، شامل برنامه‌هاي مخربي مي‌شوند که کاربر به محض باز کردن آنها مورد حمله قرار مي‌گيرد.

کشورهايي که در سال ۲۰۱۰ بيشترين آدرس اينترنتي آلوده را منتشر کردند شامل روماني با ۸/۱۸ درصد، آمريکا با ۶/۱۴ درصد، چين با ۳/۱۱ درصد، کره جنوبي با ۸/۹ درصد و بريتانيا با ۲/۷ درصد مي‌شوند.

شرکت IBM همچنين توضيح داد که بيشترين پست الکترونيکي آلوده در سال گذشته نيز به ترتيب از هند با ۵/۱۵ درصد، روسيه با ۴/۱۰ درصد، برزيل با ۶/۷ درصد، آمريکا با ۵/۷ درصد و اکراين با ۴/۱۰ درصد منتشر شد.

کد مطلب: 17510
نام شما
آدرس ايميل شما

مهمترين اقدام برای پيشگیری از تکرار امثال کوروش کمپانی؟
اصلاح قوانين
برخورد قاطع
اصلاح گمرکات
آزاد کردن بازار
آگاه سازی مردم
هيچکدام