DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

مسير بزرگ‌ترين تحول مخابراتي كشور ترسيم شد
یکشنبه، ۴ بهمنماه ۱۳۸۸

عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران مسير بزرگترين تحول مخابراتي كشور را ترسيم كرد.


به گزارش ايسنا ناصر يوسف‌پور اظهار كرد: شركت مخابرات ايران، چشم‌اندازهاي گسترده‌اي در زمينه بهره‌گيري از شبكه‌هاي نسل آينده را در دستور كار خود قرار داده است. وي اين سياست را همسو با تلاش شركت مخابرات ايران در جهت ارايه بهترين سرويس‌هاي مخابراتي به هم‌ميهنان و شهروندان ارزيابي كرد و افزود: براي اين مهم از بهترين و آخرين فناوري‌ها استفاده مي‌كنيم.

عضو هيات مديره شركت مخابرات ايران با تاكيد بر اين كه با نگاهي دقيق به روند توسعه مخابرات در سطح دنيا و نيز در ايران، به وضوح حركت آرام فن‌آوري‌ها، تجهيزات مربوطه، سياست‌گذاري‌ها و حتي علوم پايه مخابراتي به سمت شبكه‌هاي نسل جديد و مبتني بر بسته و نيز محور شدن نرم‌افزار قابل درك است گفت: سوالي كه همواره ذهن كارشناسان و متخصصان را به خود مشغول كرده مقوله گذر است.

وي با طرح اينكه چگونه بايد به شبكه‌هاي نسل جديد گذر كرد؟ چالش‌هاي پيش رو چيست؟ چه نكات فني و اقتصادي و حتي اجتماعي و فرهنگي بايستي مدنظر قرار گيرد و با تشريح اين كه وجود شبكه‌هاي نسل جديد و پيدايش آن‌ها در ارائه سرويس‌هاي جديد، متنوع و فراگير به اين معناست كه شبكه‌ها به نحوي سرويس محور طراحي شوند تا بتوانند مشترياني با تنوع سرويس‌هاي درخواستي را جذب نمايند گفت: لذا مساله نحوه ارائه سرويس و از آن مهمتر محتواي سرويس قابل ارائه در راستاي گذر به شبكه‌هاي نسل آينده پررنگ‌تر و حايز اهميت مي‌شود.

رئيس كميته‌ راهبردي شبكه‌هاي نسل جديد تاكيد كرد: در راستاي اين تحول يكي از مباحثي كه اپراتورها و شركت‌هاي مخابراتي بايد در اين ميان به آن اهميت دهند مساله تسهيل تجارت در فضاي مجازي است. او ادامه داد: اين مساله نه تنها به افزايش درآمد ارائه‌دهندگان آن منجر مي‌شود بلكه امكاناتي را نيز در اختيار third partyها و مشتريان نهايي مي‌گذارد كه با توجه به افزايش روز به روز جمعيت كره زمين از ارتباطات بي‌مورد و اتلاف وقت، مسافرت‌هاي درون شهري و افزايش ترافيك و... جلوگيري كرده و در عين حال امكانات فرهنگي و علمي نيز در اختيار آن‌ها قرار مي‌دهد.

وي گفت: تجارت اللكترونيك با توجه به ارزش افزوده بسيار زياد در اقتصاد كشور و تسهيل روابط بين مردم و بنگاه‌ها و نيز پتانسيل‌ بالا در ارائه خدمات الكترونيكي براي پياده‌سازي مقوله دولت الكترونيك، نياز به بستر مناسب زيرساختي و مخابراتي دارد كه در اين ميان شبكه‌هاي NGN نقش اصلي و زيربنايي را ايفا خواهند كرد.

يوسف‌پور از ضرورت بررسي‌هاي كارشناسانه، تحليل مدل‌هاي قابل ارائه، مرور چالش‌ها، نيازمندي‌ها و نيز آناليز دقيق پيامدهاي اجتماعي، اقتصادي، حقوقي در اين حوزه خبر داد و افزود: با توجه به موارد مذكور، نياز به همايشي با هدف بررسي وضعيت تجارت الكترونيك در فضاي شبكه‌هاي نسل جديد NGN كه طي آن پژوهش‌ها، تحقيقات، نظرات و پيشنهادات نخبگان و صاحب‌نظران اين امر و متخصصان ICT در سطح كشور قابل ارائه باشد احساس مي‌شود تا خروجي‌هاي آن به صورت كاربردي با قابليت انطباق با شرايط فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و نيز علمي كشور مورد استفاده قرار گيرد.

او اظهار اميدواري كرد كه حاصل آن شامل بررسي چالش‌ها و ارائه راهكارهاي كارآمد در زمينه‌ بهره‌گيري سرويس‌هاي نوين تجارت الكترونيك از نيازمندي‌هاي شبكه NGN باشد و گامي موثر در مسير بزرگترين تحول و پديده مخابراتي كشور يعني گذر از شبكه‌هاي سنتي به شبكه‌هاي نسل جديد باشد.

به گزارش ايسنا چهارمين همايش ملي فناوري اطلاعات و ارتباطات با موضوع اصلي "تجارت الكترونيك در فضاي شبكه‌هاي نسل آينده" 17 بهمن‌ ماه سال جاري در هتل المپيك تهران برگزار خواهد شد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
1/7/88 » ضرورت سياستگذاري واحد كشوري در گذار به سمت شبكه‌هاي نسل آينده
27/4/88 » انتقال به سوی NGN زمانبر است
19/3/88 » برگزاري كارگاه بين‌المللي آموزشي شبكه‌هاي نسل آينده با همكاري ITU
13/9/87 » استقرار آگاهانه شبکه نسل آینده مخابرات مورد تاکید قرار گرفت
12/9/87 » اعلام برنامه‌های سومين همايش فناوري اطلاعات و ارتباطات
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2010 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661