صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

رییس فراکسیون کارگری مجلس: شرکت‌های IT فعالیت خود را شروع نکرده از بین می‌روند
شنبه، ۳ بهمنماه ۱۳۸۸

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع پیچیده اشتغال در کشور گفت: برای تدوین برنامه پنجم توسعه کشور باید به مقوله اشتغال در حوزه فناوری اطلاعات توجه ویژه‌ای شود چرا که بسیاری از شرکت‌های این حوزه هنوز فعالیت خود را شروع نکرده از بین می‌روند.





علیرضا محجوب در گفت‌وگو با موبنا با تاکید براینکه در برنامه پنجم توسعه باید آمارها به درستی مورد بررسی قرار گیرد و داده‌های آماری تصحیح شود، اظهار داشت: بیکاری جوانان بیش از 22 درصد است. اکثر آنان را قشر تحصیل کرده تشکیل می‌دهند. بیکاری عام بیش از 22 درصد است و این اعداد با آماری که مسولان اعلام می‌کند متفاوت است. مسوولان ما این آمار را تبلیغ نمی‌کنند.

رییس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مقوله اشتغال‌زایی برای واحدهای صنفی فناوری اطلاعات و لزوم حمایت دولت از این صنف تصریح کرد: وقتی مرتب واحدهای صنفی تعطیل می‌شود، فرصت رشد و توسعه از دست می‌رود. تعریف یکسری فرصت‌های جدید برای واحدهای صنفی تولیدی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و نگاه حمایتی به بخش خصوصی این حوزه می‌تواند راهکاری برای برون رفت از چالش‌های موجود در این حوزه باشد.

محجوب گفت: بیش از هزار شهرک صنعتی در کشور به گورستان سرمایه بدل شده و تنها آهن، آجر و ماشین آلات در آن یافت می‌شود. بسیاری از شرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات هنوز فعالیت خود را شروع نکرده از بین می‌روند. حل این مسئله، حمایت دولت را می‌طلبد. قانون اساسی مجموعه حاکمیت را مسوول اشتغال می‌داند و اشتغال موضوع خانواده‌ها نیست. بنابراین پیشنهاد مشخص در این مقوله ایجاد نظام بیمه بیکاری است که دولت بداند مسوول و متعهد است و باید در ازای تعهدش پاسخگو باشد و اشتغال پایدار طراحی کند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
30/10/88 » فناوري اطلاعات محور توسعه پايدار و افزايش بهره‌وري
20/10/88 » توسعه‌ IT مصرف سوخت را کاهش مي دهد
27/8/88 » بررسی وقایع اطلاع‌رسانی در صنعت انفورماتیک
25/8/88 » تشكيل كارگروه تام‌الاختيار مديريت IT در دولت تصويب شد
12/8/88 » متولی IT در دولت مشخص نیست
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2010 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661