DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

سرعت و كيفيت پايين اينترنت مشكل‌ساز شده است
یکشنبه، ۲۰ دیماه ۱۳۸۸

به اعتقاد يك ارائه‌كننده خدمات اينترنت، گراني اين خدمات به دليل گران بودن منبع اينترنت است، زيرا در حال حاضر اينترنت توسط شركت ارتباطات زيرساخت ارائه مي‌شود و اين در حالي است كه شركت‌هاي خصوصي مي‌توانند آن را از خارج از كشور ارزان‌تر وارد و طبيعتا با قيمت كمتري به كاربران عرضه كنند.




محمد اسمي - مدير يك شركت اينترنتي - درگفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: بحث دسترسي كاربران به اينترنت پرسرعت يكي از مهمترين دغدغه‌هاي كاربران در كشور است. البته اين اتفاقي است كه از بيش از 10 سال گذشته در كشورهاي پيشرفته جهان به وقوع پيوسته و در كشورهاي آسيايي نيز از حدود پنج سال است كه عمومي شده است.

وي افزود: در كشور ما به دليل بسترهاي ضعيف مخابراتي و عدم همكاري و درواقع بروكراسي مخابرات، كاربران نتوانستند به صورت بسيار گسترده به پورت پرسرعت دسترسي داشته باشند و عليرغم تمايل و نياز به دسترسي به ADSL امكان استفاده از آن را نداشتند.

اسمي ادامه داد: سرعت پايين اينترنت و كيفيت پايين آن نيز از ديگر مباحثي است كه مشكل‌ساز شده و كاربران از آن شكايت دارند؛ به اعتقاد من اگر اجازه دهند كه بخش خصوصي برروي همان بستر مخابراتي و با رعايت ضوابط در نظر گرفته شده اينترنت را وارد كند طبيعتا بسياري از مشكلات و دغدغه كاربران حل مي‌شود.

وي موضوع محدوديت‌هاي قانوني را از موارد ديگر در اين زمينه ذكر كرد و گفت: محدوديت براي ارائه سرويس اينترنت به كاربران وجود دارد، مثلا ما براي يك كاربر خانگي، محدوديت ارائه سرويس اينترنت را داريم و نمي‌توانيم بيش از 128 كيلوبيت بر ثانيه را ارائه دهيم و به طور كلي محدوديت پورت پرسرعت از موارد مهم و مشكلات و دغدغه‌اي است كه كاربران آن را بيان مي‌كنند و اين محدوديت‌ قانوني است. اين ارايه‌دهنده خدمات اينترنت تصريح كرد: برخي كاربران اينترنت تقاضاي بيش از اين ميزان را دارند و زماني كه نمي‌توانند از اين ميزان استفاده كنند، شاكي مي‌شوند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
20/10/88 » بزرگداشت شهشهاني در چهلمين سال اينترنت
19/10/88 » پهنای باند استان‌ها 20 درصد گران‌تر از تهران است
15/10/88 » قیمت پهنای باند اینترنت در ایران 330 برابر ژاپن
28/9/88 » شرکت‌های اینترنتی باید منطبق با SLA خدمات ارائه دهند
15/9/88 » يك مسئول: كاهش سرعت اينترنت به شركت زيرساخت مربوط نيست
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661