صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   


عناوين برگزيده

اجرای طرح ملی تامین محتوای دیجیتال کشور
شنبه، ۲۸ آذرماه ۱۳۸۸

مدیر کاربردهای IT سروش رسانه از اجرای طرح ملی تامین محتوای دیجیتال کشور خبر داد و گفت: با انجام این طرح حقوق تمامی صاحبان تولید محتوا مورد حمایت قرار می‌گیرد.




محمدعلی کریمی در گفت‌وگو با موبنا اظهار داشت: این طرح که با عنوان DRM در موسسه سروش رسانه در حال پیگیری است، مدیریت حقوقی صاحبان محتوای دیجیتالی در کشور را به عهده خواهد داشت و با اجرای آن، تولید هرگونه محتوای دیجیتالی در کشور اعم از نرم‌افزار، کتاب، فیلم و موسیقی در کشور مورد حمایت قرار می‌گیرد.

وی در توضیح این طرح گفت: با راه‌اندازی سایت اینترنتی طرح تامین محتوای دیجیتال کشور، پدیدآورندگان محتوا می‌توانند در آن ثبت‌نام کرده و محصول خود را برای فروش به ما بسپارند. به این ترتیب محصول مورد نظر معرفی شده و بازاریابی و فروش آن در فضای وب انجام می‌گیرد.

کریمی با بیان اینکه فاز اول این طرح مربوط به محصولات فرهنگی هنری خواهد بود، افزود: هفته آینده سایت این طرح رسما راه‌اندازی می‌شود و صاحبان تامین محتوا در ایران می‌توانند با انعقاد قرارداد، محصول خود را برای فروش در این سایت معرفی کنند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
20/7/88 » معاون اول رييس جمهور: امروز شبيخون فرهنگي در ميدان رسانه‌هاي ديجيتال است
20/2/88 » صدور امضای دیجیتالی برای شرکت کنندگان در همايش امضاي ديجيتالي
27/1/88 » تعيين مدير پروژه كتابخانه ديجيتال كشور
12/11/87 » تولید محتوا در بستر اینترنت در دستور کار صدا و سیما
20/9/87 » محتواي فارسي براي كاربران اينترنتي مناسب نيست
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661