صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

ضرورت تحقیق و پژوهش در حوزه شبکه‌های نسل آینده
شنبه، ۲۳ آبانماه ۱۳۸۸

ايتنا - تحقیق و پژوهش در خصوص کم و کیف بکارگیری شبکه های نسل آینده ضروری است.



غلامعلی حسنی صدر سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ICT که به مناسبت در پیش بودن چهارمین همایش ملی ارتباطات و اطلاعات سخن می‌گفت با اعلام مطلب فوق افزود:در این مسیر بایستی از تجارب جهانی بهره لازم گرفته شود.

عضو کمیته علمی این همایش با اشاره به اینکه شبکه‌های نسل آینده ، بستر مناسبی برای ارایه سرویس‌های یکپارچه به کاربران فراهم می کند افزود: ارایه دهندگان سرویس‌های یکپارچه نیز در این بستر با سهولت و کیفیت مناسب‌تری به ارایه خدمات خود خواهند پرداخت.

حسنی صدر در ادامه سخنان خود تجارت الکترونیک را از جمله حوزه هایی دانست که با استقرار شبکه های نسل آینده ، دگرگون خواهد شد ادامه داد: میزان و چگونگی این دگرگونی به نتایج پژوهش ها و تحقیقاتی بستگی دارد که از دل تحقیق و مقالات در برگزاری همایش ها و کنفرانس های علمی استخراج می شود.

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ICT ازبانک‌ها، مؤسسات خدمات مالی و اعتباری، بنگاه‌های اقتصادی و اجتماعی و مؤسسات درمانی ، بیمه ای وخدماتی به عنوان سازمان‌هایی نام برد که بیشترین تأثیر را از استقرار شبکه‌های نسل آینده خواهند پذیرفت.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد سازمان‌هاي مختلف مسئول با بکارگیری صحیح منابع در اختیار خود زمینه‌های بیش از پیش تعالی کشور را فراهم کنند.

گفتنی است چهارمین همایش ملي فناوری اطلاعات و ارتباطات با موضوع اصلی "تجارت الكترونيك در «فضاي شبكه‌هاي نسل آينده» دي ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار خواهد شد.
استادان، کارشناسان و دانشجویان علاقه‌مند برای دریافت جزئیات محور مقالات می‌توانند به آدرس www.cnict.ir مراجعه کنند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
23/8/88 » دوره آموزشی MASC برگزار شد
12/8/88 » راه‌اندازي شبکه سيگنالينگ کشور
18/7/88 » برگزاري سمينار شبكه امن و شفاف توسط گروه شركت‌هاي آتنا
25/5/88 » سمينارهاي تخصصي شبكه‌هاي بزرگ سازماني و مراكز داده برگزار شد
24/5/88 » معرفي وردسان، به عنوان نماینده رسمی DIGILINK در ايران
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661