صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

سازمان خصوصی‌سازی در واكنش به درخواست سازمان بازرسي: معامله مخابرات قانونی است
سه شنبه، ۱۲ آبانماه ۱۳۸۸

رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه معامله سهام شرکت مخابرات کاملا قانونی بوده است، گفت: در قانون هیچ منعی برای درنظر گرفتن اهلیت امنیتی برای شرکت‌های خریدار وجود ندارد.




به گزارش مهر، غلامرضا حیدری کرد زنگنه در واکنش به گزارش سازمان بازرسی کل کشور درباره معامله واگذاری سهام شرکت مخابرات، گفت: خصوصی‌سازی شرکت مخابرات کاملا قانونی و درست صورت گرفته است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی افزود: مواردی که در این گزارش به آن اشاره شده است، به طور کلی در حیطه اختیارات شورای رقابت نیست. وی با اشاره به واگذاری کاملا قانونی و درست سهام شرکت مخابرات، تصریح کرد: درگزارش سازمان بازرسی بیشتر به اهلیت‌ها اشاره شده که به طور کامل در حیطه اختیارات هیئت واگذاری است.

کرد زنگنه اضافه کرد: بر اساس قانون، برای واگذاری شرکت‌های استراتژیک همچون شرکت مخابرات باید اهلیت‌هایی تعیین شود اما در قانون نوع این اهلیت‌ها مشخص نشده است و هیئت واگذاری این اهلیت‌ها را تبیین می‌کند.

براساس این گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، رئیس سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به ضرورت احراز اهلیت شرکت‌های خریدار از جنبه‌های مختلف از جمله اهلیت‌های مالی، فنی و امنیتی، تاکید کرد: در قانون هیچ منعی برای درنظر گرفتن اهلیت امنیتی برای شرکتهای خریدار که سازمان بازرسی به آن ایراد گرفته وجود ندارد.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: شورای رقابت براساس قانون تنها به مواردی همانند انحصار و عدم رقابت می‌پردازد و ابطال واگذاری تنها در حیطه اختیارات هیئت داوری است که در آن نمایندگانی از نهاد‌های مختلف از جمله قوه قضائیه حضور دارند. گفته می‌شود سازمان بازرسی کل کشور با تهیه گزارشی، ابطال معامله سهام مخابرات ایران را پیشنهاد کرده است.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
11/8/88 » درخواست سازمان بازرسي براي ابطال فروش مخابرات
9/8/88 » وزارت ICT بايد متولي توسعه فناوري اطلاعات كشور شود
20/7/88 » مخابرات: دستگاه‌هاي پارازيت را ما نصب نكرديم
14/7/88 » بررسي واگذاری سهام مخابرات فردا در کمیسیون اصل 44
13/7/88 » تشكيل كميته بررسي نحوه واگذاري سهام مخابرات و اپراتورسوم
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661