صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

اعضاي کمیته فنی فناوری اطلاعات با انتخابات الكترونيكي مشخص مي‌شوند
یکشنبه، ۲۵ مردادماه ۱۳۸۸

ايتنا - نشست مطبوعاتی کمیته فنی فناوری اطلاعات ( کمیته متناظر JTC1) به منظور تشریح چگونگی برگزاری نحوه انتخابات برای تشکیل این کمیته، در محل دبیرخانه سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران برگزار شد.



مهران خوانساری، نائب رییس سازمان نظام صنفی رایانه­ای و عضو ستاد طرح تکمیل و توسعه ساختار کمیته فنی فناوری اطلاعات با بیان اینکه این کمیته متناظر با کمیته JTC1 در سطح بین‌المللی است گفت: بر اساس ماموریتی که از سوی موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مرکز فناوری اطلاعات نهاد ریاست جمهوری و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برای تکمیل ساختار کمیـته فنی فناوری اطلاعات تعیین شده بود ستاد ویژه‌ای با حضور نمایندگانی از این سه نهاد تشکیل و با برگزاری جلساتی از بهمن ماه سال گذشته، تکمیل و توسعه ساختار کمیته فنی فناوری اطلاعات را در دستور کار خود قرار گرفت.

خوانساری افزود: پس از حدود شش ماه فعالیت و بیش از 20 جلسه کار کارشناسی در ستاد، مقدمات برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک فراهم شده است و جامعه رای دهندگان که شامل متقاضیان پذیرفته شده در کمیته ملی استانداردهای ایزو/کمیته فنی فناوری اطلاعات می‌باشند از ساعت 16 روز دوشنبه مورخ 26 مرداد ماه به مدت 24 ساعت می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی کمیته فنی فناوری اطلاعات به نشانی www.isiri-itt.ir در انتخابات مشارکت نمایند.
وی در بیان اهمیت و دلایل برگزاری انتخابات کمیته فنی فناوری اطلاعات به صورت الکترونیک گفت: با توجه به تعداد زیاد متقاضیان عضویت در این کمیته و از سویی پراکندگی آنها در استان‌های مختلف کشور تصمیم گرفته شد در جهت توسعه کاربری فناوری اطلاعات و در راستای سیاست‌های موسسه استاندارد برای جلب بیشتر مشارکت همه علاقه‌مندان و ذینفعان در این حوزه انتخابات بصورت الکترونیک برگزار و فرصت یکسانی برای حضور همه متقاضیان در این انتخابات فراهم شود.

در بخش دیگری از این نشست آزاده داننده عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه­ای و از اعضاي ستاد هماهنگی طرح توسعه و تکمیل ساختار کمیته فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه بر اساس فهرست نهایی 553 نفر از متقاضیان عضویت در کمیته ملی استانداردهای ایزو برای مشارکت در ساختار کمیته فنی فناوری اطلاعات واجد شرایط برای حضور در این انتخابات هستند گفت: از مجموع 130 نامزدی هم که برای مشارکت در بخش‌های مختلف در کمیته فنی اصلی، کمیته‌های فرعی و گروه‌های کاری اعلام آمادگی کرده بودند پس از بررسی مدارک 106 نفر به عنوان نامزد تایید شده‌اند که در انتخابات پیش روی با هم به رقابت خواهند پرداخت.
داننده گفت: در ابتدای فعالیت ستاد تلاش گسترده‌ای برای شناسایی ذینفعان حوزه استاندارد در 11 گروه طبقه‌بندی عنوان شده در آیین‌نامه صورت پذیرفت و در مرحله بعدی با ارسال فراخوان از طریق ایمیل و نامه از کلیه علاقه‌مندان برای مشارکت در این کمیته دعوت به عمل آمد که در مهلت مقرر شده برای ثبت نام و پذیرش متقاضیان 879 نفر درخواست خود را از طریق سایت ثبت نمودند. سپس با بررسی مدارک متقاضیان و شرایط آنها بر اساس آیین‌نامه موسسه استاندارد فهرست نهایی جامعه رای دهندگان شامل 553 نفر برای حضور در انتخابات تهیه و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته انتشار یافت.

داننده با بیان اینکه علاوه بر انتخابات هیئت رئیسه TC اصلی که برای همه بصورت مشترک خواهد بود گفت: انتخابات مسئولان کمیته‌های فرعی و گروه‌های کاری نیز بصورت همزمان شامل 13 کمیـته فرعی از مجموع 17 کمیته پیش بینی شده در ساختار JTC1 و 51 گروه کاری از مجموع 93 گروه کاری برگزار خواهد شد و پس از برگزاری انتخابات مذکور نشست هیئت موسس بصورت نمادین از ساعت 16 روز سه‌شنبه مورخ 27 مرداد ماه در محل موسسه استاندارد و با حضور نمایندگان جامعه نامزدها، مسئولین موسسه استاندارد‌، نمایندگان نهاد ریاست جمهوری و خبرنگاران حوزه فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد و نتایح اولیه انتخابات نیز به صورت Online ارائه خواهد شد.

وی در خاتمه از کلیه اعضا و پذیرفته شدگان عضویت در کمیته ملی استانداردهای ایزو/کمیته فنی فناوری اطلاعات دعوت به عمل آورد تا ضمن مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته فنی فناوری اطلاعات با مطالعه دستور العمل و راهنمای شرکت در انتخابات، نسبت به بررسی فهرست نامزدها و سوابق کاری و حرفه‌ای آنها اقدام و بصورت موثر انتخابات حضور یابند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
24/5/88 » تغييرات جديد در سازمان نظام صنفي
14/5/88 » دو هندوانه
12/5/88 » انتقاد كميته ICT جامعه اسلامي مهندسين از ديدگاه مجلس در حوزه فاوا
7/5/88 » رحمتي رسما رييس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي كشور شد
13/4/88 » دولت آینده شأن فناوری اطلاعات را حفظ کند
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661