صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

مدیرعامل یاهو: برای پیشرفت نیازی به مایکروسافت نداریم
یکشنبه، ۱۷ خردادماه ۱۳۸۸



کارول بارتز مديرعامل شرکت ياهو با ارسال پيامي ويژه براي سرمايه‌گذاران اين شرکت اينترنتي، به آنها اميد داد که مشکلات کنوني سايت ياهو به سرعت برطرف مي‌شود و براي حل اين مشکلات، همکاري با مايکروسافت در آينده نزديک تحقق نمي‌يابد.



















SG - کارول بارتز(Carol Bartz) مديرعامل شرکت ياهو با ارسال پيامي ويژه براي سرمايه‌گذاران اين شرکت اينترنتي، به آنها اميد داد که مشکلات کنوني سايت ياهو به سرعت برطرف مي‌شود و براي حل اين مشکلات، همکاري با مايکروسافت در آينده نزديک تحقق نمي‌يابد.

کارول بارتز که پنج ماه قبل به عنوان مديرعامل ياهو برگزيده شد، در کنفرانسي که سرمايه‌گذاران در آن حضور داشتند و به ميزباني مريل لينچ(Merrill Lynch) از مرکز Bank of America در نيويورک برگزار شده بود، اين سخنان را اظهار کرد.

بارتز از زمان جايگزيني با جري يانگ(Jerry Yang) در ژانويه 2009 تلاش کرده است تا علاوه بر ساده‌سازي و افزايش اثرگذاري طرح‌ها و عمليات‌هاي ياهو، سيستم تبليغات آنلاين اين سايت را ارتقا دهد.
او ضمن اشاره به برخي اقدامات و فرآيندهاي اين شرکت، اعلام کرد که از زمان ايجاد تغييرات توسط وي تا زمان نتيجه‌گيري اصلي ممکن است يک يا دو سال طول بکشد.

او در اين خصوص گفت: «هر فرآيندي که شما آن را در سه مرحله به اجرا مي‌رسانيد، ما آن را در شرکت ياهو طي 22 مرحله به اجرا خواهيم رساند».

ياهو در جريان بازسازي و سازماندهي جديد سيستم مديريتي خود، ‌700 نفر از کارمندانش که حدود 5 درصد نيروي کاري اين شرکت را شامل مي‌شدند، اخراج کرد.
اين اقدام بخشي از سياست‌هاي بارتز براي کاهش بروکراسي و ارتقاء سطح فناوري اين شرکت محسوب مي‌شود.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
10/3/88 » یاهو 360 تعطیل می‌شود
12/2/88 » پروژه سري مايكروسافت براي رقابت با iPhone : توليد گوشي هوشمند
24/1/88 » شروع دوباره مذاکرات براي واگذاري ياهو به مايکروسافت
16/1/88 » کشف حفره امنيتي «بسيار خطرناک» در نرم‌افزار PowerPoint
10/1/88 » تاریخ دقیق عرضه نسخه کاندید Windows 7 مشخص شد
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2009 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661