صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

پیچیده‌تر شدن تهدیدات کامپیوتری
شنبه، ۲۳ آذرماه ۱۳۸۷



سرویس اخبار خارجی ایتنا - کسپرسکی پیش‌بینی می‌کند هم‌اینک ده‌ها هزار نفر در تجارت جرائم رایانه‌ای مشغول به کار هستند و شرکت‌های امنیتی بجای یافتن راه چاره، درگیر جنگی تکنولوژیک با یکدیگر و بر سر بدست آوردن سهم بیشتری از بازار و همچنین جذب بهترین متخصصین می‌باشند.

















گزارشات منتشر شده از تعدادی از بررسی‌های تحقیقاتی که در انتهای سال 2008 صورت می‌گیرند نشان می‌دهند که افزایش پیچیدگی کمی و کیفی تهدیدات امنیتی کامپیوترها اینک نرخ بی‌سابقه‌ای یافته است.

شرکت امنیتی کسپرسکی اعلام داشته که تا پایان سال جاری میلادی بیش از پانزده میلیون گونه جدید از انواع بدافزارها مشاهده شده‌اند که این در مقایسه با دو میلیون نوعی که در سال 2007 کشف شده بودند افزایش چشمگیری را نشان می‌دهد.

شرکت IBM نیز می‌گوید اطلاعات بدست آمده از 3700 تن از مشتریان این شرکت در سرتاسر جهان که از سرویس‌های مدیریت امنیت آن استفاده می‌کنند حاکی از این است که تعداد رویدادهای امنیتی در عرض چهار ماه گذشته از 1.8 میلیارد مورد در روز به 2.5 میلیارد بالغ شده‌اند.

شرکت امنیتی F-Secure نیز اعلام داشته است که نرخ کشف بدافزارها با سه برابر شدن به سطجی رسیده است که تنها در سال گذشته باندازه 21 سال قبل موارد امنیتی مشاهده گردیده‌اند.

Eugene Kaspersky مدیرعامل کسپرسکی می‌گوید: «تعجبی ندارد اگر ببینیم حجم مالی تراکنش‌های مرتبط با تجارت جرائم رایانه‌ای در سال 2008 به بیش از یکصد میلیارد دلار برسد. متاسفانه صنعت ضد-بدافزار در بیم و هراسی بی‌سابقه بسر می‌برد. ما اینک به این نتیجه رسیده‌ایم که باید سطح سرمایه‌گذاری‌های خود را در بخش فن‌آوری افزایش دهیم.»

کسپرسکی پیش‌بینی می‌کند هم‌اینک ده‌ها هزار نفر در تجارت جرائم رایانه‌ای مشغول به کار هستند و شرکت‌های امنیتی بجای یافتن راه چاره، درگیر جنگی تکنولوژیک با یکدیگر و بر سر بدست آوردن سهم بیشتری از بازار و همچنین جذب بهترین متخصصین می‌باشند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
20/9/87 » آمريكا در مقابل حملات آنلاين شكست خورد
17/9/87 » لزوم مجازات مجرمین اینترنتی از نظر متخصصین امنیت
17/9/87 » دعوت کسپرسکی برای ایجاد اینترنت امن‌تر
17/9/87 » تخفیف 7درصدی کسپرسکی هنوز ادامه دارد
15/9/87 » خبرهای خوب از آخرین آزمون VB100
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661