DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

سمینار سایبروم در تبریز برگزار شد
شنبه، ۹ آذرماه ۱۳۸۷


ايتنا- کمپانی سایبروم دومین سمینار نمایندگی‌های خود را در تبریز برگزار کرد.


در این سمینار که با هدف معرفی محصولات جدید این کمپانی و اشاعه فرهنگ کاربرد درگاه‌های امنیتی برگزار شده بود جدیدترین دستگاه UTM سایبروم رونمایی شد. در این سمینار که با حضور فعالان IT شمالغرب کشور و همچنین نمایندگان سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی برگزار شده بود، کومارسورندر-مدیرمنطقه خاورمیانه سایبروم به ارائه اهداف این کمپانی به منظور ارائه بهترین راه‌حلهای امنیتی به کاربران پرداخت و از ویژگی‌های محصولات سایبروم سخن گفت.

او با اشاره به اینکه سایبروم یک کمپانی هندی- امریکايي است، گفت: «با وجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی موجود بین ایران و آمریکا اما هیچگونه محدودیتی ببرای استفاده کاربران ایرانی از این محصولات وجود ندارد، چرا که لایسنس محصولات سایبروم به نام خود کاربر صادر شده و ملیت او ملاک محسوب نمی‌شود.»

سورندر به یکی از مشخصات ویژه محصولات سایبروم اشاره کرد و گفت: «یکی از وجوه تمایز سایبروم با دیگر محصولات مشابه، شناسه محور بودن آنها است. یعنی محصولات سایبروم بر اساس شناسه کاربران، آنها را کنترل و شناسایی می‌کنند و نه بر اساس IP.»

او دلیل بکارگیری این تکنولوژی را منحصربفرد بودن کاربران توصیف کرد و گفت:«50 درصد تهدیدات در سازمان‌ها منشا داخلی دارد و به صرف اینکه کاربران از روی IP کنترل شوند تنها کافی نیست زیرا ممکن است چند کاربر به صورت تصادفی از یک رایانه و یک IP به شبکه متصل شوند و این امر تشخیص یافتن مخرب و درنظر گرفتن محدودیت برای او را مشکل می‌سازد به همین منظور سایبروم در محصولات خود از لایه هشتم برای کنترل این فرآیند استفاده کرده است.»

در ادامه سورندر کومار به معرفی 4 دستگاه جدید این کمپانی پرداخت و افزود: «سایبروم درنظر دارد تمام سطوح کاربران را پوشش دهد، به این معنا که محصولات متنوعی را به منظور استفاده سازمان‌ها در ابعاد مختلف و تعداد دسترسی‌های متفاوت طراحی می‌کند.» او به این قابلیت که محصولات سایبروم توانایی شناسایی بیش از 40 میلیون آدرس فیلتر شده اینترنتی را دارند اشاره کرد و گفت: «تمام سعی ما ارائه سرویس‌دهی و پشتیبانی مناسب به مشتریانمان است و به همین خاطر سرویس‌دهی Online را به مشتریان ارائه می‌دهیم.» سورندر در پايان افزود: «همانطور که محصولات این کمپانی ضریب خطای بسیار پایین یک به میلینیوم دارند، ما نیز ضریب خطای خود را در امر پشتیبانی به صفر رسانده‌ایم و بر این امر متعهدیم.»


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661