صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

اینتل چهل ساله شد
یکشنبه، ۳۰ تیرماه ۱۳۸۷




سرویس اخبار خارجی ایتنا - پل اتلونی مدیرعامل اینتل می‌گوید: «زمانی که ما ریزپردازنده‌ها را معرفی کردیم هیچکس نمی‌توانست حدس بزند که این قطعات روزی بازاری معادل یا 350 میلیون قطعه در سال را به خود اختصاص خواهند داد.»















شرکت اینتل چهلمین سالگرد فعالیت خود را جشن گرفت.
این شرکت که در صنعت IT نام آن مترادف با موفقیت می‌باشد ابتدا در سال 1968 و توسط دو فیزیکدان به نام‌های Gordon Moore و Robert Noyce پایه‌گذاری شد.
نام اینتل از سر نام عبارت Integrated Electronics گرفته شده است.

پل اتلونی مدیرعامل اینتل می‌گوید: «زمانی که ما ریزپردازنده‌ها را معرفی کردیم هیچکس نمی‌توانست حدس بزند که این قطعات روزی بازاری معادل یا 350 میلیون قطعه در سال را به خود اختصاص خواهند داد.»

«در طول چهل سال گذشته فناوری ما همواره در قلب تمام پیشرفت‌هایی قرار داشته که مشکلاتی از قبیل بیماری‌ها و مسائل زیست محیطی را حل کرده‌اند. برای اینتل این تازه آغاز یک راه طولانی و بی‌انتها می‌باشد.»

این شرکت در برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته برای این مناسبت تصمیم گرفت تا در بیش از هفتاد کشور جهان مسابقات نقاشی را بین کودکان برگزار کند.
در این برنامه کودکان می‌بایستی در نقاشی‌های خود نشان دهند که توقع آنها از اینکه کامپیوترها در 40 سال آینده چه کارهایی را می‌توانند انجام دهند، چیست.

اینتل امیدوار است این برنامه همانند تأثیری که این شرکت بر صنعت جهان گذاشته است، چارچوب‌ اهداف بشردوستانه آن را در آینده ترسیم نموده و دیدگاه مناسبی از این بابت در اختیار این شرکت قرار دهد.

اینتل در حال حاضر بزرگ‌ترین سازنده چیپ در جهان محسوب شده و با نفر دوم یعنی شرکت AMD فاصلۀ قابل ملاحظه‌ای دارد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
26/4/87 » سنترینو2 رسما عرضه شد
22/4/87 » اینتل Centrino2 را معرفی می‌کند
20/4/87 » استفاده استودیو Dreamworks از فناوری اینتل برای ساخت فیلم‌های سه‌بعدی
15/4/87 » اینتل: آینده از آن پلتفورم x86 خواهد بود
22/3/87 » سامسونگ تجهیزات بی‌سیم اینتل را تأمین می‌کند
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661