DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

رقابت فعلي بين شركت‌هاي اينترنتي كاذب است
یکشنبه، ۱ اردیبهشتماه ۱۳۸۷

به دليل به بلوغ نرسيدن صنعت فناوري اطلاعات در كشور، شركت‌هاي اينترنتي براي ايجاد ارزش افزوده و هم‌افزايي فعاليت نكرده و اين امر باعث رقابت كاذب مي‌شود.


رضا فرزانه عضو هيات‌مديره‌ انجمن كارفرمايان شبكه‌هاي اينترنتي ايران در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: موارد قانوني و حقوقي از جمله مشكلات شركت‌هاي اينترنتي بوده كه در بسياري از حوزه‌ها، مجوزها و شرايط فعاليت بدون كارشناسي مناسب و مطالعات تطبيقي و استفاده از تجارت موفق در كشورهاي ديگر تنظيم شده است.

او ادامه داد: از ديگر مشكلات، زيرساخت‌هاي كاري است كه به دليل انحصاري بودن تامين پهناي باند توسط دولت، پيش‌بيني‌هاي مناسبي براي تهيه‌ پشتيباني و لينك‌هاي بك‌آپ براي پهناي باند نشده و شاهد اختلالات شديد پهناي باند هستيم.

فرزانه، اين اختلالات را نشان دهنده‌ نبود انعطاف و پويايي ساختار دولتي دانست و گفت: با اين وجود كشور ما قادر به تامين پهناي باند متناسب با نياز كنوني صنعت ‌IT نيست. عضو هيات‌مديره‌ انجمن كارفرمايان شبكه‌هاي اينترنتي تصريح كرد: بهتر است تامين و توزيع پهناي باند به شركت‌هاي خصوصي سپرده شود و بسترهاي زيرساختي براي حاكميت نزد دولت باشد تا كيفيت ارائه‌ خدمات در اين صنعت كشور بهبود يابد.

او تاكيد كرد: كشور ما در حالت تحول و روند رو به خصوصي‌سازي بر اساس اصل 44 و سند چشم‌انداز است و در اين راستا بايد تسهيلات و حمايت‌هاي دولت به شركت‌هاي خصوصي ارتقاء يابد. فرزانه در پايان گفت: اميدواريم با برنامه‌ريزي‌هاي مناسب مسوولان شاهد بالندگي بهتر شركت‌ها و حركت در جهت تحقق اهداف IT و سند چشم‌انداز كشور كه رسيدن به رتبه‌ اول در حوزه‌ ICT بين كشورهاي منطقه است، باشيم.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
4/2/87 » دسترسي به اينترنت با هزينه‌ كم تامين شود
3/2/87 » شركت‌هاي اينترنتي متولي مشخصي ندارند
2/2/87 » به‌روزرساني فرمول محاسبه‌ تعداد کاربران اينترنت
2/2/87 » دوسويه‌گي اينترنتي چيست؟
31/1/87 » اينترنت و آرزوهاي جوانان
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661