صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

نبود مديريت صحيح در ICT سرمايه‌گذاري‌ها را به هدر مي‌دهد
چهارشنبه، ۳ بهمنماه ۱۳۸۶

اگر در بخش ICT كشور سرمايه‌گذاري عظيمي صورت گيرد و مديريت صحيحي باشد نه تنها به هدر نمي‌رود بلكه جلوي بسياري از مشكلات را خواهد گرفت.


به گزارش ايسنا غلامرضا حيدري كرد زنگنه رييس سازمان خصوصي‌سازي در دومين همايش مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات كه صبح امروز حول محور «مديريت و راهبري مراكز داده» آغاز شد، با بيان اين مطلب اظهار كرد: ايران در شمار 10 كشور اول دنيا از لحاظ تخفيف يارانه‌هاست اما در نهايت با تمام مسائل و مشكلات و از آنجا كه اطلاعات و سيستم فناوري صحيحي نداريم، يارانه‌ها را غيرهدفمند تقسيم كرده و بي‌عدالتي را رواج داده و اختلاف طبقاتي را حفظ مي‌كنيم.

وي افزود: براي هدفمند كردن يارانه‌ها بايد اطلاعات از درآمد اقشار پايين جامعه كسر شود؛ سنتي بودن جامعه، توسعه نيافتن اقتصاد، آسيب‌هاي اجتماعي و اقتصادي، بي‌عدالتي و مفاسد اجتماعي و اقتصادي همه در استفاده نكردن صحيح از فناوري اطلاعات ريشه دارند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود افزود: تحولات جهاني، در دنيا هر روز با پيشرفت، سير صعودي طي مي‌كند و ايران نيز براي همگامي با آن به زيرساخت‌هايي دارد تا با اين تحولات حركت كند اما كشور هنوز در نسل دوم مخابراتي‌ و دنيا در نسل چهارم است.

او رسيدن به اين امر را نيازمند سرعت سريع و مديريت صحيح در بخش فناوري اطلاعات دانست و گفت: براي رسيدن به يك دولت مدرن بايد سرمايه‌گذاري‌هاي خصوصي، دولتي در جهت همگامي با پيشرفت‌هاي دنيا باشد.

وي نبود شفاف‌سازي در كارهاي مديريتي، مشكلات پولي ارزي و بانكي، اختلافات قضايي يا ملكي يا بي‌عدالتي‌ها در اين زمينه، بحث امنيتي كشور، مشكل ترافيك و بسياري از معضلات اجتماعي ديگر را در نتيجه‌ استفاده‌ كمرنگ از فناوري اطلاعات خواند.

رييس سازمان خصوصي‌سازي، با اشاره به سياست‌هاي اصل 44 به سه مساله‌ خصوصي‌سازي و آزادسازي اشاره و تصريح كرد: هر سه مورد فوق در مخابرات، در حال پيگيري است تا حقوق بخش دولتي و خصوصي رعايت شود و نيز حفظ رقابت بين بخش خصوصي و دولتي در دستور كار است.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
30/10/86 » شرکت‌های مخابراتی چگونه سودده شدند؟
26/10/86 » مي‌خواهيم نهاد تنظيم كننده در زمينه حاكميت ملي در مخابرات ايجاد كنيم
26/10/86 » اپراتور سوم 15 ميليون سيم‌كارت واگذار مي‌كند
16/10/86 » خصوصي‌سازي مخابرات و چالش‌هاي پيش رو
12/10/86 » انحصار فضاي مخابرات مانع رشد آن است
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661