|
دوشنبه، ۲۸ آبانماه ۱۳۸۶
به گفته رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اولين تاييد نمونه در فيلد تجهيزات شبكه تلفن همراه و در واقع تجهيزات توسعه ظرفيت شبكه ارتباطات سيار آماده شده و از نظر سازمان در اين زمينه مشكلي وجود ندارد و در حال انجام تعاملاتي با شركت ارتباطات سيار هستيم كه ظرف تا دو روز آينده ارسال ميشود.
محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: تست تجهيزاتي كه در شبكههاي مخابراتي و متناسب با استانداردهاي توصيه شده قابل استفاده است، در مورد تجهيزات و كل شبكه تلفن همراه انجام شد تا مشخص شود اين تجهيزات از لحاظ كارايي قابل استفاده هستند يا خير.
همچنين محمدابراهيم مطلع مديرعامل شركت كارخانجات مخابراتي ايران در اين باره گفت: بعد از دريافت تاييد نهايي هيات نظارت بر توليد شش ميليون تجهيزات سيار كار توليد انبوه آغاز ميشود و در واقع بعد از ارسال تاييد نمونه از طرف سازمان تنظيم مقررات به هيات نظارت بر اين پروژه، تاييد نهايي از اين هيات براي ما ارسال ميشود و پس از آن كار توليد را در مقياس وسيع آغاز خواهيم كرد.
مطلع افزود: روند به اين صورت است كه كنسرسيوم، تجهيزات را توليد كرده و شركت ارتباطات سيار نظارت اوليه كيفي را بركار انجام و تاييد اوليه به سازمان تنظيم مقررات ارسال ميشود؛ پس از آن و بعد از تاييد سازمان، تاييد نمونه از سازمان تنظيم مقررات به هيات نظارت بر اين پروژه ارسال ميشود و تاييد نهايي را اين هيات انجام ميدهد.
وي ياد آور شد: هيات نظارت متشكل از نمايندگاني از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزارت صنايع، سازمان تنظيم مقررات، مركز تحقيقات مخابرات و سنديكاي مخابرات است و توليد انبوه بعد از تاييد نهايي اين هيئت، بر طبق برنامهريزيهايي كه در برنامه آورده شده و به صورت ماهيانه انجام ميشود.
مديرعامل شركت كارخانجات مخابراتي ايران ياد آور شد: مراحل اوليه توليد تجهيزات BTS، راديو، آنتن و در واقع مقدمات توليد آن با هماهنگي هيات نظارت تقريبا از سه ماه پيش آغاز شده است. اما منصور كبيري رهني رييس كنسرسيوم توليد شش ميليون تجهيزات سيار هم گفت: بعد از ارسال تاييد نمونه تجهيزات از طرف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در واقع كار توليدي نيز آغاز ميشود.
به گفته او در اين مدت تستهاي مورد نياز به صورت ميداني و لابراتوري بر روي تجهيزات انجام شده و خطوط توليد نيز آماده شده و قطعات مورد نياز خريداري شده است. وي با بيان اين كه براي انجام اين پروژه و توليد بايد آموزشهاي لازم داده شود گفت: به دليل تنوع سيستمها طبيعتا تعداد توليدات در زمينههاي مختلف متفاوت است و در واقع ميتوان گفت كه توليد متناسب با طرحهاي اجرايي انجام ميشود.
|