DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

بررسي تعرفه هاستينگ در رگولاتوري
چهارشنبه، ۲۳ آبانماه ۱۳۸۶


سبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از بررسي تعرفه‌هاي هاستينگ در سازمان و ارائه‌ آن به كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات پس از تاييد خبر داد.








لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با ايسنا‌ با بيان اين كه از جمله مهم‌ترين فعاليت‌هاي انجامي فعلي سازمان بحث تعيين تعرفه‌هاي هاستينگ است، اظهار كرد: سه شركت IDC داراي مجوز در اين زمينه هستند كه اين مجوزها در معاونت فناوري اطلاعات وزارت‌ ارتباطات و فناوري اطلاعات صادر شده و با توجه به اين كه قرار است همه‌ مجوزها در اين سازمان صادر شود كار انجام آن‌ها به سازمان منتقل شده است.

وي افزود: در مجوزهاي جديد بايد در ضوابط و دستورالعمل‌هاي منطبق بر آن بازنگري شود كه اين كار توسط كارشناسان سازمان و البته با مشاركت معاونت فناوري اطلاعات و مجموعه‌ شركت‌هاي فناوري اطلاعات انجام مي‌شود.

او ياد آور شد: در حال حاضر كار تنظيم تعرفه‌ها در حال انجام است و از شركت‌هاي مربوطه نيز در رابطه با تعرفه‌ها نظرخواهي شده و آن‌ها با توجه به هزينه و مدل تجاري نظراتشان را به سازمان ارائه دادند كه بعد از بررسي سازمان آن را به زودي براي تصويب نهايي به كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات ارسال خواهيم كرد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
21/8/86 » اپراتورهای ژاپنی نسل جدید خدمات ارتباطی را ارایه می‌دهند
13/8/86 » برگزاري مزايده انتخاب اپراتور Wimax تا پايان سال 86
13/8/86 » رگولاتور از عملكرد ايرانسل راضي است
27/7/86 » اولتيماتوم رگولاتوري به شركت‌هاي PAP
24/7/86 » تحولات دنياي ارتباطات و تنظيم مقررات
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2007 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661