صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

اصلاح قوانین مخابرات در اتحادیه اروپا با هدف رشد پهنای باند
سه شنبه، ۲۴ مهرماه ۱۳۸۶

کمیسیون اروپا به منظور افزایش رقابت میان دولت‌های عضو اتحادیه اروپا در استفاده از پهنای باند برای اتصال به اینترنت در تلاش برای رفع موانع موجود است.


به گزارش مهر، در حال حاضر ورود به پهنای باند در اتحادیه اروپا به 90 میلیون خط رسیده است، باوجود این به اعتقاد مقامات کمیسیون اروپا هنوز موانع بازدارنده بسیاری در رشد استفاده از پهنای باند وجود دارد که باید با اصلاح قوانین برطرف شوند.

ورود به اینترنت از طریق پهنای باند در 25 کشور قدیمی تر عضو اتحادیه اروپا به استثنای رومانی و بلغارستان از جولای 2006 تا جولای 2007 تا سقف 7/28 درصد افزایش یافته است.

کمیسیون اروپا در این خصوص توضیح داد: "افزایش دسترسی به پهنای باند از سوی قوه مجریه اتحادیه اروپا همانند یک فاکتور کلیدی برای رشد اقتصاد است که به اقتصادهای کوچک‌تر و کار بهتر کمک می‌کند."

براساس گزارش وب نیوز، ورود به اینترنت با پهنای باند در دانمارک با 2/37 درصد و هلند با 1/33 درصد نسبت به دیگر کشورهای اتحادیه با رشد بالاتری مواجه بوده است، درحالی که این افزایش در بلغارستان تنها 7/5 درصد و در رومانی 6/6 درصد بوده است.

در این خصوص ویویان ردینگ، کمیسر اتحادیه اروپا اظهار داشت: این مسئله پذیرفتنی نیست که فاصله میان کشورهای قوی‌تر و ضعیف‌تر اروپا افزایش یابد. به همین منظور پیشنهاداتی را در 13 نوامبر آینده درخصوص اصلاح قوانین مربوط به مخابرات به کمیسیون ارائه خواهیم کرد که به رفع موانع موجود و کاهش این شکاف می‌پردازد. وی افزود: عدم رقابت و ضعف مسئولان از موانع اصلی رشد پهنای باند به شمار می‌رود.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
24/7/86 » نياز واقعي در زمينه‌ پهناي باند اينترنت مشخص نيست
22/7/86 » كيفيت پهناي باند در كشور همچنان نامناسب است
17/7/86 » افزايش پهناي باند کشور به 9600 مگابيت بر ثانيه
8/7/86 » بازنگري جدول پهناي باند مستلزم هماهنگي با مراجع ذي‌ربط است
7/7/86 » مقابله اتحادیه اروپا با متخلفان اینترنتی
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2007 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661