DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   















ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

IT در ايران صاحب ندارد!
شنبه، ۱۷ شهریورماه ۱۳۸۶




ايتنا- سرپرست مركز تحقيقات مخابرات ايران گفت: توسعه IT در ايران كند است و دليل اين كندي تعدد مراكز تصميم‌گيرنده در مقوله IT و نبود يك مديريت واحد است كه تصميم‌ها را هماهنگ كند.





كمال محامدپور سرپرست مركز تحقيقات مخابرات ايران در ديدار خود از روزنامه فناوران اطلاعات با اشاره به فرآيند سياست‌گذاري و تصميم‌گيري در حوزه IT گفت: بايد در IT يك نفر حرف آخر را بزند و به مجريان تكليف كند، يعني يك نهاد سياست‌گذاري و تصميم‌گيري كند و بقيه هم اجرا كنند.

وي افزود: سياست‌گذاري IT بايد در بحث كلان و فراوزارتخانه‌اي باشد و همچنين بايد از منظر حاكميت و دولت به آن نگاه شود.
سرپرست مركز تحقيقات مخابرات ايران در ادامه با اشاره به جايگاه و فعاليت‌هاي مركز تحقيقات افزود: مركز تحقيقات نهادي پژوهشي است و در رده سياست‌گذاري‌ كلان نيست بلكه مجري كار تحقيقات و مجري كار سياست است.

محامدپور در ادامه با اشاره به طرح‌هاي اجرايي و ارجاع شده به اين مركز گفت: در زمينه IT به صورت پراكنده كارهايي به اين مركز ارجاع شده، اما در اين زمينه كار با پشتوانه جديد و دقيق انجام نشده است. وي با اشاره به طرح شبكه ملي اينترنت افزود: براي مثال اين طرح يك طرح خوب است اما مثل ده‌ها طرح ديگر شموليت يك طرح كلي را ندارد. طرحي تهيه شده اما جوانب آن ديده نشده است.

سرپرست مركز تحقيقات مخابرات ايران در پاسخ به سئوالات مطرح شده در باب خصوصي‌سازي اين اقدام را فاقد مقررات لازم دانست و افزود: هيچ‌كس برنامه عمل خودش و روابطش با ساير اپراتورها و سپس با اپراتور دولتي و خود دولت را نمي‌داند و ندارد.

محامدپور با اشاره به اينكه بايد به مجموعه مخابرات از منظر يك اپراتور نگاه شود، خاطرنشان ساخت: وزارت ارتباطات بايد شان خود را از باب حكومت پيدا كند. اما هنوز از نظر وزارتخانه‌اي جايگاه خود را به دست نياورده است و ما فكر مي‌كنيم وزارت ارتباطات يعني شركت مخابرات. اگر برخورد بين مقامات ارشد وزارتخانه‌اي با شركت مخابرات و يا بخش خصوصي يكسان نباشد در واقع رگولاتوري به دستگاهي تبديل مي‌شود كه هم قانونگذار است و هم مجري.

سرپرست مركز تحقيقات مخابرات ايران در پايان افزود: بايد تفكر خصوصي‌سازي را در دستگاه‌ها پياده كنيم. فضا آماده است. اگر مقاومتي در باب خصوصي‌سازي در نهادها وجود دارد مربوط به فكر آنهاست. علي‌رغم اينكه از تحقق اصل 44 سخن مي‌گوييم اما تفكر حاكم بر طرح‌هايي كه به سمت خصوصي‌سازي حركت مي كند تفكر دولتي و سنتي است.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
13/6/86 » اجراي پايلوت نسل سوم تلفن همراه
11/6/86 » مسئولين دولتي زير نام شركت خصوصي
5/6/86 » اپراتور دوم، بخش خصوصي نيست
31/5/86 » عدم همكاري مخابرات با PAPها
30/5/86 » شفاف سازي قدم اول خصوصي سازي است
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2007 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661