صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

با نکستل از محل دقیق فرزند خود مطلع شوید
یکشنبه، ۳۱ تیرماه ۱۳۸۶


سرویس اخبار خارجی ایتنا - با این دستگاه والدین می‌توانند محدوده‌ای که فرزندشان مجوز تردد در آن را دارند تعیین کنند. اگر کودکان از این محدود خارج شوند دستگاه یاد شده به صورت خودکار هشدار داده و والدین را مطلع می‌کند.














نکستل به عنوان نخستین شرکت آمریکایی محسوب می‌شود که با عرضه محصول جدید خود به تمام والدین امکان می‌دهد کودکان خود را در هرکجا که هستند زیر نظر بگیرند.

پیش از این والدین مجبور بودند با خرید دستگاه‌های ویژه و یا پرداخت هزینه‌های فراوان، از طریق تلفن‌همراه فرزند خود را زیر نظر بگیرند، اما با سرویس جدید نکستل که Family Locator نام گرفته والدین با دقت بیشتری از محل استقرار فرزند خود مطلع خواهند شد.

سیستم جدید نکستل که بر اساس ساختار GPS فعالیت می‌کند به والدین امکان می‌دهد از طریق اینترنت چهار تلفن‌همراه را به یکدیگر متصل کرده و به سیستم‌های بیسیم متصل شوند.

با این دستگاه جدید هر یک از والدین به سادگی می‌توانند به تلفن‌همراه فرزند خود در هر زمان و مکانی متصل شوند و آخرین اطلاعات در مورد محل قرار گرفتن فرزندشان را روی نقشه پیدا کنند.

با این دستگاه والدین می‌توانند محدوده‌ای که فرزندشان مجوز تردد در آن را دارند تعیین کنند. اگر کودکان از این محدود خارج شوند دستگاه یاد شده به صورت خودکار هشدار داده و والدین را مطلع می‌کند.

زمانی که والدین به کمک Family Locator به دنبال فرزند خود می‌گردند، این دستگاه به صورت خودکار پیام نوشتاری مخصوصی را به تلفن‌همراه کودک ارسال می‌کند تا او را از این وضعیت مطلع سازد.

این دستگاه که با همکاری شرکت WaveMarket ساخته شده و افرادی که تمایل به استفاده از آن دارند، برای به‌روز کردن نفشه محل سکونت خود باید ماهانه 99/9 دلار پرداخت کنند. برنامه این دستگاه قابلیت بارگذاری بر روی 17 نوع مختلف تلفن‌همراه که هم‌اکنون در بازار موجود می‌باشد را دارد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
21/4/86 » مدارس بریتانیا به تخته‌های هوشمند مجهز می‌شوند
3/4/86 » دستگیری عاملان سوءاستفاده‌های جنسی اینترنتی از کودکان
13/3/86 » اینترنت موقعیت کودکان را به خطر می‌اندازد
11/2/86 » فناوری Wi-Fi برای کودکان خطرناک است
30/11/85 » لپ‌تاپ‌های 100 دلاری 150 دلار شد
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2007 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661