صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

پر‌رنگ‌تر بودن ناآشنايي مديران با IT در دولت جديد
چهارشنبه، ۱۳ تیرماه ۱۳۸۶

ناآشنايي مديران ارشد سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها با فناوري اطلاعات در دولت جديد پررنگ‌تر شده است.


نعمت‌رضا نشاط عضو هيات‌مديره‌ سازمان نظام‌صنفي رايانه‌يي استان يزد در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: يك مساله مهم مهجور ماندن IT و كم‌اهميت شمردن آن از سوي مديران دولتي است؛ در واقع IT و كاربردهاي آن در حوزه‌هاي مختلف و همچنين اهميت بخش خصوصي در ارتقاي اين بخش ناديده گرفته مي‌شوند.

به گفته‌ او يكي از دلايل كم‌اهميت شمرده شدن فناوري اطلاعات نيز ناآشنايي مديران ارشد با اين مبحث است و اين مساله در حالي در كشور ما اتفاق مي‌افتد كه كشورهاي ديگر با حساسيت زيادي بحث IT را دنبال مي‌كنند و سرمايه‌گذاري‌هاي عظيمي‌ براي گسترش فناوري اطلاعات و پررنگ كردن نقش بخش خصوصي در اين حوزه انجام مي‌دهند.

وي با اشاره به پيامدهاي سوء ناآشنايي مديران دولتي با فناوري اطلاعات تصريح كرد: با توجه به نقش مهم IT در زمينه‌هاي مختلف اين مساله بر حوزه‌هاي اجتماعي و اقتصادي تاثير منفي خواهد داشت و ما در حال حاضر نيز شاهد بروز اثرات كوتاه مدت آن هستيم از جمله اين كه بي‌توجهي به فناوري اطلاعات به ساماندهي ضعيف بازار از سوي مسوولان منجر شده است و همچنين شاهد موازي‌كاري در سازمان‌ها و نبود حمايت كامل از شركت‌هاي IT هستيم.

نشاط در ادامه روند بسياري از پروژه‌هاي مخابراتي را كند دانست و با بيان اين كه شبكه‌ هوشمند سراسري كه تاكنون دوبار وعده‌ راه‌اندازي آن در دي‌ماه سال گذشته و ارديبهشت‌ماه سال جاري اعلام شد هنوز اجرايي نشده است، گفت: وعده‌هايي نيز در رابطه با كاهش قيمت پهناي باند تا 30 درصد از شش ماه پيش اعلام شد، در صورتي كه نه تنها قيمت‌ها كاهش پيدا نكرد بلكه تخفيف‌هايي كه به ISP‌هاي برخي شهرستان‌ها داده مي‌شد از ابتداي سال جاري حذف شده است.

به گفته‌ او اهميت ندادن به IT و زيرساخت‌هاي آن موجب كندي روند پروژه‌ها و بي‌ساماني بازار شده است و همچنين دوباره كاري و موازي كاري در سازمان‌ها اتلاف هزينه‌ها را نيز دامنه زده است.

اين عضو سازمان نظام‌صنفي رايانه‌يي در پايان با اشاره به ضعف سازمان‌هاي كنترلي و نظارتي در اين بخش، عملكرد سازمان تنظيم مقررات را به عنوان يك سازمان كنترلي در بخش IT بسيار كند ارزيابي كرد و تنها راهكار حل معضلات فناوري اطلاعات را باور مديران ارشد به اهميت اين بخش در حوزه‌هاي مختلف دانست.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
13/4/86 » ارزيابي عملكرد دو ساله سازمان نظام‌صنفي رايانه‌اي كشور
11/4/86 » ارايه نشدن اطلاعات از سوي شركت‌هاي اينترنتي كلاهبرداري است
9/4/86 » برگزاري میزگرد رادیویی «بررسی چالش‌های پیش روی فناوری اطلاعات در کشور»
3/4/86 » مديران ارشد سازمان‌ها با كاربردهاي IT آشنايي ندارند
29/3/86 » فضاي توليدات محصولات IT در سال جاري مطلوب است
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2007 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661