صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   


عناوين برگزيده

دستوالعمل ساماندهي سايت‌ها از نگاه رييس كميته مخابرات مجلس
دوشنبه، ۱۱ دیماه ۱۳۸۵

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: بهتر بود دولت براي ساماندهي سايت‌هاي اينترنتي منتظر تصويب لوايح جرايم رايانه‌اي و دسترسي آزاد به اطلاعات و طرح حمايت از حريم خصوصي درباره مسائل مربوط به اينترنت مي‌شد كه هم‌اكنون مراحل تصويب را در مجلس مي‌گذرانند.


رمضانعلي صادق‌زاده در گفت‌وگو با ايرنا افزود:خوب بود اين لوايح و طرح قانون مي‌شدند و بعد دولت آيين‌نامه‌هاي اجرايي منطبق بر آنها را مصوب مي‌كرد.

نايب رييس كميسيون صنايع و معادن مجلس ادامه داد: به نظر مي‌رسد با اين گونه ورود دولت به موضوع و تصويب دستورالعملي تحت عنوان ساماندهي سايت‌ها، وبلاگ‌ها و سايت‌هاي موسوم به خبرگزاري در هيئت دولت، در اين قضيه جامع‌نگري صورت نگرفته است.

دستورالعمل ساماندهي سايت‌ها، وبلاگ‌ها و سايت‌هاي موسوم به خبرگزاري‌ها پنجم آذرماه در هيات دولت مصوب شد و وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامي از صاحبان اين گونه سايت‌ها و وبلاگ‌ها خواسته است از امروز (دوشنبه) براي ثبت نام سايت يا وبلاگ خود اقدام كنند.

صادق‌زاده همچنين با طرح اين سؤال كه «پايگاه‌هاي ايراني مستقر در خارج از كشور را چگونه مي‌توان با اين شيوه ساماندهي كرد»؟ خود پاسخ گفت: فكر مي‌كنم پاسخ فيلترينگ باشد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
5/10/85 » مروري بر مفاهيم دولت الکترونيک
2/10/85 » هيچيك از مراحل ساخت ماهواره زهره عملياتي نشده است
2/10/85 » مصوبه دولت در باره كاهش ترافيك، فرصت طلايي برای رشد فناوری اطلاعات در کشور است
26/9/85 » موافقت دولت با برگزاري گردهمايي بين‌المللي مخابرات IST 2007
22/9/85 » عضويت رييس صداوسيما در كارگروه تعيين مصاديق پايگاه‌هاي غيرمجاز اينترنتي
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2006 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661