صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

Adobe ممکن است از مایکروسافت شكايت كند
چهارشنبه، ۸ آذرماه ۱۳۸۵

همكاران سيستم - Bruce Chizen مدير عامل شرکت Adobe اعلام کرده است كه اگر تلاش‌های مقامات اتحادیه اروپا در رابطه با سیستم عامل جدید مایکروسافت نتیجه‌ای در بر نداشته باشد، علیه شرکت مایکروسافت اقامه دعوا خواهد نمود.


اتحادیه اروپا تلاش دارد تا مطمئن شود سیستم عامل جدید مایکروسافت مانع از فعالیت دیگر شرکت‌های رقیب تولید کننده نرم‌افزار نخواهد شد.

مدير عامل شرکت Adobe در ادامه گفته است: «تنها دو گزینه پیش روی ما است. اینکه از مایکروسافت مستقیماً شکایت کنیم و یا اینکه با مقامات عالی همکاری نموده و اطلاعات لازم را در اختیارشان قرار دهیم.»

نرم‌افزار جدید ویستا (تولید مایکروسافت) که قرار است در اوایل سال آینده عرضه شود، شامل ویرایشی از فرمت‌های fixed document است که می‌توانند با فرمت PDF شرکت Adobe رقابت کنند.
مایکروسافت قول داده است که تغییراتی در این ویرایش بوجود آورد.

Bruce Chizen خاطرنشان کرده است كه Adobe، که به خاطر نرم‌افزار بسیار محبوب Adobe Acrobat Reader آن شناخته شده است، در نظر دارد برخی از نرم‌افزارهای پیشرفته‌تر خود برای ويرايش و انتشار عکس و ویدئو را از طریق اینترنت عرضه نماید.
منابع مالی این پروژه از طريق تبلیغات تأمین خواهد شد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
28/8/85 » ويندوز به گويش مادري شما
26/8/85 » موافقت اتحاديه ارو پا ادغام نوكيا و زيمنس
24/8/85 » هجوم مايکروسافت به دلالان نرم‌افزارهای غيرمجاز و قفل شکسته
22/8/85 » اختصاص يك سوم بودجه شرکت‌هاي مخابراتي اروپا به ارتباطات سيار
22/8/85 » آفیس 2007 آماده توزيع
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2006 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661