صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

استعفاي مديرکل امور زيربنايي معاونت IT وزارت ارتباطات
پنجشنبه، ۱۸ خردادماه ۱۳۸۵

پس از گذشت بيش از 5 ماه از انتصاب سيمين جمشيدوند به سمت مديركل دفتر امور زيربنايي معاونت IT وزارت ارتباطات، عبدالمجيد رياضي معاون وزير ارتباطات با استعفاي وي موافقت كرد.


به گزارش ايلنا، سيمين جمشيدوند كه طي حكمي از سوي رياضي از دي ماه 84 فعاليت خود را در حوزه امور زيربنايي فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات شروع كرد ، داراي سابقه فعاليت به عنوان مديركل آموزش در شركت ارتباطات زيرساخت و مشاور مديرعامل و مديركارگزيني شركت مخابرات ايران نيز بوده است.
جمشيدوند در خصوص دلايل استعفاي خود به ايلنا گفت: به دليل اختلاف ديدگاه‌‏هاي كاري با مهندس رياضي ترجيح دادم جاي خود را به فردي كه هماهنگ‌‏تر و همفكرتر با ايشان بدهم.

وي با بيان اين كه بخش پروژ‌‏ه‌‏هاي زيربنايي IT شامل نظام جامعIT ، اينترنت ملي، حقوق و استانداردهاي IT فعاليت‌‏هايي در سطح ملي است افزود: اساس و شالوده اين كار مستلزم پي‌‏ريزي درست و صرف زمان زيادي است كه با پياده‌‏سازي سريع مدل‌‏ها، خروجي درستي ارائه نمي‌‏دهد ، به اين دليل انتظار كار سريع و با كيفيت در آن واحد ممكن نبود.
مديركل دفتر امور زيربنايي معاونت IT وزارت ارتباطات ، با بيان اين كه هدف ما اين است كه از نظر حجم و كيفيت خوب عمل كنيم، تصريح كرد: پايه فناوري اطلاعات بايد درست پي‌‏ريزي شود كه تا حدي نيز موفق بوده و به محورهاي خوبي دست پيدا كرديم ، به طوري كه فضاي ابهام آور بسياري از پروژه‌‏ها شفاف شد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
10/3/85 » حمايت شوراي عالي IT از لينوكس فارسي
27/2/85 » وظيفه پورتال ملي، افزايش عرضه محتوا در بستر اينترنت است
27/2/85 » بايد در شبكه اينترنت واقعيت‌هاي اسلامي ‌را عرضه كنيم
26/2/85 » اينترنت ملي تنها نقل و انتقال داده‌‏ها از طريق هاستينگ است
26/2/85 » اينترنت ارزان، سه سال ديگر
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2006 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661