DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

مردم به بخش خصوصي ديد مثبت ندارند
یکشنبه، ۲۷ فروردینماه ۱۳۸۵

Soleimani


سليماني وزير ICT: مردم به بخش خصوصي ديد مثبتي ندارند. به عنوان مثال در روزهاي ابتدايي ثبت‌نام‌هاي نوبت گذشته تلفن همراه مردم به جاي رجوع به دفاتر خدمات ارتباطي براي ثبت‌نام به ادارات دولتي پست مراجعه مي‌كردند.




به گزارش ايسنا محمد سليماني كه در مراسم اختتاميه هجدهمين نشست سراسري مديران ستادي و اجرايي شركت پست در اهواز سخن مي‌گفت، اظهار داشت: بايد با بستر‌سازي، كمك و حمايت‌هاي مناسب زمينه را براي فعاليت بخش خصوصي در كنار خود فراهم كنيم؛ تا اين بخش بتواند جايگاه مناسب خود را بيابد.

سليماني با بيان اين كه فاقد بخش خصوصي قوي و سازكار مناسب براي اين بخش در كشور هستيم، گفت: مردم به بخش خصوصي ديد مثبتي ندارند. به عنوان مثال در روزهاي ابتدايي ثبت‌نام‌هاي نوبت گذشته تلفن همراه مردم به جاي رجوع به دفاتر خدمات ارتباطي براي ثبت‌نام به ادارات دولتي پست مراجعه مي‌كردند.
وي ادامه داد: در بخش‌هاي خصوصي اگر مشكلي پيش آيد مردم دولت را مسئول مي‌دانند، به عنوان مثال اگر در كار اپراتور دوم تلفن همراه كشور مشكلي ايجاد شود، مجلس شوراي اسلامي، شركت مخابرات را خطاب قرار مي‌دهد و اين در صورتي است كه اين دو رقيب يكديگرند.

سليماني ادامه داد: يكي از اصلي‌ترين پديده‌ها، فناوري ارتباطات و اطلاعات است كه در بخش پست نيز براي همكاران پستي قابليت استفاده و بهره‌گيري دارد؛ به‌طوري‌كه در حال حاضر حجم بالايي از مبادلات، توسط اينترنت صورت مي‌گيرد.
وي گفت: با راه‌اندازي شبكه علمي، بهداشت و شبكه دولت در پست تحول ايجاد مي‌شود و شبكه پستي كشور تحت تاثير آن قرار خواهد گرفت.

وي با تصريح بر اين كه بايد تعامل و ارتباط كامل بين زيرمجموعه‌هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات وجود داشته باشد، خاطر نشان كرد: مخابرات، پست و پست بانك بايد با همدلي و هماهنگ با هم كار كنند و اگر امكانات مخابرات و پست بانك در اختيار يكديگر قرار گيرد، مي‌توانند در راستاي پيشرفت خود و يكديگر قدم بردارند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
21/1/85 » جايگزين رييس سازمان تنظيم مقررات
24/12/84 » مردم به بخش خصوصي اعتماد ندارند
22/12/84 » توسعه فناوري اطلاعات كشور در راستاي برنامه چهارم است
10/12/84 » كاهش قيمت اينترنت با طرح «اينترنت ملي»
4/12/84 » نامه رييس سازمان نظام صنفي رايانه‌اي به ايتنا
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2006 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661