DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

«اينترانت ملي» صحيح‌تر است
سه شنبه، ۲ اسفندماه ۱۳۸۴

محامدپور معاون وزارت ICT: قبل از هر اقدامي در خصوص «اينترانت ملي»، بايد موضوع به وسيله كارشناسان، متخصصان، دانشگاهيان و به طور كلي بخش غيردولتي مورد بررسي قرار گيرد.




تبادل اطلاعات از طريق اينترنت با توجه به انتقال به خارج كشور و برگشت مجدد آن در داخل هزينه‌‏هاي بسياري را در بر مي‌‏گيرد, كه اينترانت ملي تا حدي به كاهش اين هزينه‌‏ها كمك مي‌‏كند.
كمال محامدپور، معاون آموزش, پژوهش و امور بين‌‏الملل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات درگفت‌وگو با ايلنا, در خصوص ضرورت ايجاد شبكه ملي اينترنت با بيان اين مطلب اظهارداشت: ايجاد شبكه اينترانت ملي امري است كه ضرورتش در كشور احساس مي‌‏شود.

وي با اشاره به حساسيت‌‏هاي اطلاعاتي, امنيتي و علمي در كشور, گفت: در كشورهاي ديگر اين‌‏گونه مسايل ديده نمي‌‏شود ؛ اما در ايران با توجه به تهديدهايي كه عليه ما وجود دارد, ضرورت ايجاد اين شبكه حساس‌‏تر به نظر مي‌‏رسد.
وي, با بيان اين‌‏كه طرح ايجاد اينترانت ملي ايده خوبي است, خاطرنشان كرد: براي انجام شدن آن نياز به اعتبار و فعاليت بسياري وجود دارد و قبل از اقدام به هرگونه عملكردي بايد موضوع به وسيله كارشناسان, متخصصان, دانشگاهيان و به طور كلي بخش غيردولتي مورد بررسي قرار گيرد.
محامدپور افزود: بايد ابتدا جمع‌‏بندي كلي راجع به اصل موضوع و نحوه عملي شدن آن وجود داشته باشد و بعد در اين خصوص اقدام شود.

معاون آموزش, پژوهش و امور بين‌‏الملل وزارت ICT , با تاكيد بر ضرورت ايجاد شبكه اينترانت ملي يادآور شد: به نظر نمي‌‏آيد با اعتبار يك ميليارد دلار گفته شده, اين امر عملي شود و اين اعتبار كافي نيست.
وي, سرمايه‌‏گذاري را مهم‌‏ترين بحث در زمينه اينترانت ملي عنوان كرد و اظهارداشت: اين موضوع بايد از نظر متخصصان و كارشناسان مورد بحث قرار گيرد, تا مزايا و معايب اين پروژه با توجه به سرمايه‌‏گذاري آن بررسي و ضرورت‌‏هاي آن بازبيني شود.

محامدپور, اجرايي شدن اينترانت ملي را امري فرابخشي و فرا وزارت‌‏خانه‌‏اي دانست و تصريح كرد: بايد همه كساني كه در بخش دولتي و خصوص به نحوي مرتبط با اين موضوع هستند, دخالت داده شوند و با شنيده شدن نظريات همه متخصصان, راهكارهاي لازم اجرايي شود.
معاون آموزش, پژوهش و امور بين‌‏الملل وزارت ICT , در پايان در خصوص اين‌‏كه اين شبكه اينترنت و يا اينترانت است, يادآور شد: اگر بخواهيم نامي براي اين طرح اختصاص دهيم, اينترانت ملي, نامي معنادارتر خواهد بود.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
1/12/84 » عنوان «اينترنت ملي»، فضاي چالش و اظهارنظر خوبي ايجاد كرده است
1/12/84 » «اينترنت ملي» ايران به نفع خاورميانه است
30/11/84 » حمايت پارس‌آنلاين از «اينترنت ملي»
30/11/84 » اينترنت ملي از بعد فرهنگي قابل بررسي است
30/11/84 » «اينترنت ملي» مفهومي ندارد
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2006 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661