صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   















ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

صادرات نرم‌‏افزار ايران به يازده ميليون دلار رسيد
چهارشنبه، ۲۳ آذرماه ۱۳۸۴

نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم‌‏افزار: اختصاص يارانه به شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري براي حضور در نمايشگاه‌‏هاي خارجي ،‌‏ اعزام هيات‌‏هاي كارشناسي براي بازديد از نمايشگاه‌‏هاي مرتبط با IT در دنيا و كمك به تاسيس دفاتر بازاريابي در خارج از كشور از جمله حمايت‌‏هايي است كه دولت مي‌‏تواند از صادركنندگان نرم‌‏افزار انجام دهد.




صادرات نرم افزار ايران از مرز يازده ميليون دلار گذشت كه اميدواريم تا پايان سال جاري اين ميزان به 15 ميليون دلار برسد. محمدرضا طلايي ، نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم‌‏افزار ‏در گفت‌وگو با ايلنا، با اشاره به اين مطلب كه نحوه بازاريابي‌‏ شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري نقش مهمي در صادرات آن دارد ، اظهار داشت: تاكنون نرم‌‏افزارهاي ايراني به تعدادي از كشورها مانند آلمان ، سوريه ، زيمباوه و برخي كشورهاي آسيانه ميانه صادر شده و آمادگي صادرات به ساير كشورها را نيز داريم.
طلايي افزود: به غير از شركت‌‏هاي آمريكايي و يا شركت‌‏هاي اروپايي كه هيات مديره آن‌‏ها آمريكايي بوده و تمايل به همكاري با كشور ايران ندارند، در بسياري از كشورها حتي كانادا پايگاه‌‏هاي خوبي براي عرضه نرم‌‏افزارهاي ايراني فراهم شده است.
وي ،‌‏ تصريح كرد: بازار افغانستان در حال حاضر مناسب‌‏ترين بازار براي فعاليت شركت‌‏هاي ايراني بوده و مذاكراتي نيز با كشور عراق براي صادرات نرم‌‏افزار صورت گرفته است.

نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم‌‏افزار، خاطرنشان كرد: تعدادي از نرم‌‏افزارهاي صادر شده شامل بسته‌‏هاي نرم‌‏افزاري بوده و بقيه بر اساس سفارش مشتري توليد و صادر شده است.
وي ، با اشاره به اين‌‏كه يكي از مهم‌‏ترين انواع نرم‌‏افزارهاي صادر شده اتاق خبر ديجيتال بوده گفت: نسبت به سال گذشته تعداد شركت‌‏هاي فعال در حوزه صادرات نرم‌‏افزار افزايش يافته و اميدواريم با تصميمات جديد سازمان توسعه تجارت و همكاري مديران جديد اين سازمان، شاهد رشد بيشر صادرات در سال آينده باشيم.

طلايي ، در خصوص نحوه حمايت دولت از توسعه صادرات نرم‌‏افزار بيان كرد: اختصاص يارانه به شركت‌‏هاي نرم‌‏افزاري براي حضور در نمايشگاه‌‏هاي خارجي ،‌‏ اعزام هيات‌‏هاي كارشناسي براي بازديد از نمايشگاه‌‏هاي مرتبط با IT در دنيا و كمك به تاسيس دفاتر بازاريابي در خارج از كشور از جمله حمايت‌‏هايي است كه دولت مي‌‏تواند از صادركنندگان نرم‌‏افزار انجام دهد.
نايب رييس اتحاديه صادركنندگان نرم‌‏افزار ، با اشاره به اين‌‏كه در حال مطالعه بر روي موارد فوق بوده و نتايج آن را در آينده‌‏اي نزديك اعلام خواهيم كرد ، گفت: مديران مركز توسعه صادرات براي همكاري با اتحاديه اعلام آمادگي كرده‌‏اند و پس تصويب موارد فوق ، شاهد جهشي در ميزان صادرات نرم‌‏افزار و تعداد شركت‌‏هاي علاقمند به حضور در بازارهاي بين‌‏المللي خواهيم


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
19/9/84 » صادرات نرم‌افزار و شركت‌هاي ايراني
9/8/84 » درخواست مجلس از رييس جمهور: استقلال از دنياي نرم‌افزار
8/8/84 » حمايت از صادرات نرم‌‏افزار منوط به نظارت بر استانداردهاي توليد نرم‌افزار است
2/8/84 » روند رو به جلو اما کند صادارت نرم افزار
27/7/84 » تدوين استانداردهاي كنترل كيفيت سخت‌افزار و نرم‌افزار در شهرداري تهران
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright  2003 - 2005  ITNA ©  All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است.
CMS: MT 2.661