|
چهارشنبه، ۱۶ آذرماه ۱۳۸۴
تاليانيوز- مقامات شرکت سامسونگ مي گويند که اين شرکت قصد دارد جايگاه خود در بازار تلفن همراه خاورميانه را بيش از گذشته تقويت کند.
به گزارش پايگاه خبري تاليانيوز به نقل از Ameinfo ، بر طبق برنامه ريزي هاي سامسونگ اين شرکت بايد تا پايان سال 2005 حداقل 25درصد از بازار تلفن همراه خاورميانه را تحت کنترل خود بگيرد. سامسونگ در همين راستا گوشي SGH-D600 خود را با امکانات گوناگون براي اولين بار در عربستان سعودي عرضه کرد.
اين گوشي تاشوي چند منظوره با امکانات رسانه اي فراوان توانايي دريافت برنامه هاي تلويزيوني و پخش سه بعدي صدا را دارد و مجهز به دوربين دو مگاپيکسلي و MP3 player است که مي تواند فايلهايي با فرمت MP3, AAC و AAC+ را پخش کند. اين مدل همچنين توانايي نمايش فايلهاي Word, PowerPoint, Text, PDF, Excel و HTML را دارد.
عبدالرحمان العمودي مدير بازاريابي سامسونگ در عربستان سعودي در اين مورد مي گويد: خاورميانه يکي از مهمترين بازارهاي تلفن همراه از نظر سامسونگ است. سامسونگ در بازار تلفن همراه ايران رتبه اول و دربازار موبايل پاکستان و کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس و از جمله امارات و عربستان رتبه دوم را دارد. ما درصدد هستيم با عرضه 20 گوشي جديد متنوع با امکانات متفاوت تا پايان سه ماهه اول سال 2006 جايگاه خود را در اين بازار تثبيت کنيم.
گفتني است که رتبه اول در بازار تلفن همراه خاورميانه هم اکنون در اختيار نوکيا مي باشد.
|