صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

اخبار كوتاه جهان تكنولوژي اطلاعات - 7 مهر
پنجشنبه، ۷ مهرماه ۱۳۸۴

ايتنا -
• مراقب سگ‌هاي مجازي باشيد! Nintendogs با فروش 5/1 ميليون در امريكا و ژاپن، به زنده‌ترين بازي براي تمام سنين تبديل شده‌اند. اين سگ‌ها براي كنسول Nintendo DS طراحي شده و نسخه پيشرفته‌اي از تاماگوچي‌هاي قديمي مي‌باشند ولي بر خلاف آنها و مانند حيوانات طبيعي از شما تقاضاي غذا، آب، بازي و توجه مي‌كنند. به علاوه به دنبال توپ رفته و با سگ‌هاي ديگر نيز ملاقات مي‌كنند. با صفحه حساس به تماس اين كنسول و ابزار تشخيص صدا،‌ مي‌توان آنها را صدا كرده و يا به آنها حركات مختلفي را آموزش داد.


• محققان انگليسي به كمك طرحي پيچيده از سيم‌هاي نانو و با الهام از اتصال نورون‌ها و اكسون‌ها در مغز انسان، به تراشه‌اي دست يافته‌اند كه قادر به ذخيره حجم عظيمي از اطلاعات در فضايي كوچك مي‌باشد. بدين ترتيب مي‌توان قيمت كم حافظه‌هاي فلش را با ظرفيت بالاي هارد ديسك‌ها همراه كرد و ظرفيت‌هاي كنوني تلفن‌هاي همراه (500 مگابايت) را به حدود 100 گيگابايت ارتقاء داد.

• مايكروسافت درصدد رفع اتهام از نوار‌ابزار جست‌و‌جوي MSN – مبني بر جست‌و‌جوي اطلاعات شخصي افراد – و با همكاري شركت Intellext، نرم‌افزار Watson 2.0 را به ابزار جست‌و‌جوي خود افزوده است. اين نرم‌افزار پيش‌فعال به كمك الگوريتم‌هايي خاص، اقدام به جست‌و‌جوي اطلاعات متناسب با فعاليت‌هاي كاربر (مثلاً مرور صفحاتي خاص در وب و يا نوشتن كلماتي مشابه در اكسل يا word) در وب و همچنين دسكتاپ افراد مي‌كند.

• سيستم جديد تبليغات متني مايكروسافت براي رقابت با گوگل و ياهو راه‌اندازي شده است و نتايج جست‌و‌جو بر اساس سن، جنسيت و محل زندگي كاربر به او ارائه خواهد شد. تبليغات مايكروسافت تاكنون توسط ياهو به فروش مي‌رسيد اما اين شركت درصدد استفاده از سيستم اختصاصي خود براي فروش تبليغات مي‌باشد. مايكروسافت معتقد است كه به علت داشتن اطلاعات بيشتري از كاربران خود، قادر به ارائه بهترين نتايج ممكن براي يك جست‌و‌جو خواهد بود؛ اطلاعاتي كه كاربر هنگام ثبت‌نام در سيستم‌هاي Hotmail و Passport وارد مي‌كند.

• هر چند كه اينتل، پردازنده‌هاي پنتيوم EE (پردازنده‌هاي دو-هسته‌اي مخصوص دسكتاپ) را براي اولين بار در اواسط آوريل راهي بازار كرد، AMD هم‌زمان با اينتل، Opteron (اولين پردازنده دو-هسته‌اي مخصوص سرور) را معرفي نمود. بدين ترتيب سهم اينتل را در بازار كامپيوتر‌هاي سرور كاهش يافت و پردازنده‌هاي دسكتاپ Athlon 64 نيز كمي بعد وارد بازار شدند. AMD در نشست ماه آگوست و همچنين در روزنامه‌ها، اينتل را به يك دوئل در عرصه پردازنده‌هاي دو-هسته‌اي فرا خوانده است اما Otellini، مدير عامل اينتل، ترجيح مي‌دهد كه رقابت دو شركت در بازار ادامه يابد.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
16/9/84 » تعداد صفحات اسكن شده موتور جست‌و‌جوي كتاب گوگل فراتر از 137 ميليون صفحه
14/9/84 » تمام كنسول‌هاي xbox 360 در انگلستان در ساعات اوليه بفروش رسيد
11/9/84 » ادغام RSS خوان در نسخه بتاي سرويس جديد ايميل ياهو
11/9/84 » نام شماري از بازي‌هاي معروف كه در كنسول XBOX 360 اجرا نمي‌شوند
11/9/84 » نارنيا؛ پراميد‌ترين بازي تعطيلات كريسمس
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright  2003 - 2005  ITNA ©  All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است.
CMS: MT 2.661