|
شنبه، ۲۹ مردادماه ۱۳۸۴
رييس هيئت مديره شركت مخابرات ايران گفت: اميدواريم با تدابير انديشيده شده، اپراتور دوم تلفن همراه تا آخر سال جاري يعني تا هفت ماه پس از دريافت مجوز نسبت به واگذاري يك ميليون خط اقدام كند.
مسعود مقدس در گفتوگو با ايسنا در مورد واگذاري مجوز فعاليت اپراتور دوم به كنسرسيوم ايرانسل كه روز چهارشنبه انجام گرفت اظهار داشت: پس از انجام بررسيهاي لازم در مورد نحوه اصلاح موافقت نامه و ايجاد الحاقيه بر روي موافقتنامه مذكور طي دو ماه گذشته، روز چهارشنبه مجوز فعاليت به امضا رسيد و مقرر شد تا 21 درصد سهام كنسرسيوم ميان دو بانك ملي و پست بانك قرار گيرد تا حداكثر پس از سه سال به بورس برود.
وي افزود: طبق قرارداد، اپراتور دوم 9 ماه پس از دريافت ليسانس متعهد شد تا نسبت به اجراي تعهدات خود عمل كند اما با تدابير انديشيده شده اميدواريم اين زمان به هفت ماه كاهش يابد و تا آخر سال يك ميليون خط به مشتركان واگذار شود.
وي ادامه داد: واگذاري اين ميزان خط تلفنهمراه طبق برنامهريزي براي سال 83 در نظر گرفته شده بود، اما به خاطر تاخيرهاي ايجاد شده به سال 84 منتقل شد.
وي همچنين با بيان اينكه تا 13 شهريور ماه به طرف خارجي فرصت داده شد تا نسبت به واريز معادل مالي سهم خود اقدام كند، تصريح كرد: طرف خارجي يا كنسرسيوم شرق آسيا كه شركت تركيهيي هم جزو آنهاست براي دادن ضمانت نامه سه ماه فرصت خواسته بود اما با توجه به اينكه طبق قانون وزارت ارتباطات نميتوانست تاخير كند مكلف شديم 15 روز به آنها فرصت دهيم تا 49 درصد خودشان را در كنسرسيوم و در اساسنامه مشترك امضا كنند در غير اين صورت طرف ديگر حاضر در مناقصه يا شركت MTN آفريقاي جنوبي به كنسرسيوم پيوسته و جايگزين خواهد شد و براي اين كار با توجه به مجوزي كه قبلا از شوراي اقتصاد اخذ شد نيازي به اخذ مجوز نخواهد بود.
|