صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   













ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

آغاز رسمي تدوين برنامه ملي تکفا 2
یکشنبه، ۹ مردادماه ۱۳۸۴



ايتنا - با امضاي قرارداد «پروژه تدوين برنامه جامع فناوري اطلاعات كشور» توسط دبير شوراي عالي اطلاع‌رساني در هفته گذشته، دوره گذار به مرحله دوم برنامه تكفا شروع شد.





دوره نخست طرح تكفا كه از سال 1381 به صورت تبصره‌اي از قانون بودجه كشوري آغاز شده، و به تدريج به شكل يك برنامه ملي براي توسعه كاربري ICT گسترش يافته بود، در طول سه سال اجرا از نبود يك برنامه جامع مطالعاتي براي تعيين اهداف و اولويت‌ها رنج مي‌برد، به همين دليل در طول سال آخر اجراي اين طرح، موضوع تعريف پروژه‌اي مطالعاتي براي زمينه‌سازي ادامه تكفا از سوي شوراي عالي اطلاع‌رساني مطرح شد، كه البته در باره چند و چون آن، هرگز اطلاعات و توضيحاتي ارائه نشد.

به گزارش ايتنا، هفته گذشته، نصرالله جهانگرد دبير شوراي عالي اطلاع‌رساني با تاييد نهايي اين قرارداد، در واقع كليد تهيه طرح دوم تكفا را نيز زد.
مطابق اين گزارش، مجري قرارداد مزبور، شركت ايراني «پرورش داده‌ها» خواهد بود كه در قالب كنسرسيومي به تدوين اين برنامه خواهد پرداخت. اطلاعات بدست آمده حاكي از آن است كه يك شركت هلندي در اين كنسرسيوم حضور دارد، و تجربه‌هاي اين شركت اروپايي در امر تدوين خط‌مشي‌هاي عمده برنامه‌هاي ملي و فراملي براي گسترش و كاربرد تكنولوژي اطلاعات و ارتباطات در اروپا، نقطه كانوني تدوين اين برنامه خواهد بود، همچنين احتمالاً يك شركت ايراني نيز در زمينه مشاوره در اين قرارداد حضور دارد.

قرارداد شروع شده است
نماينده شركت مجري(پرورش داده‌ها) در گفت‌وگو با ايتنا با اشاره به اين كه زمان پيش‌بيني شده براي انجام اين پروژه حدود يك سال است، افزود: «بنا بود كه پروژه در اواخر سال 83 كليد بخورد، ولي مشكلات و مراحل اداري آن باعث تاخير شد، هر چند پروژه عملاً شروع شده و بخشي از آن نيز انجام شده است.»
به گفته وي، با توجه به تجارب برنامه اول تكفا كه بيشتر حكم يك برنامه پايلوت را داشت، تكفا2 با استفاده از اين تجارب، و با تاكيد بر اولويت‌هاي پروژه‌ها، و گام‌هاي اين حركت ملي خواهد بود. وي مهم‌ترين ويژگي تكفا2 را نگاه كاملاً علمي به مسئله ذكر كرد.




در همين زمينه:
- با اتمام برنامه اول تكفا، برنامه «تكفا 2» تدوين مي‌شود
- برنامه‌ريزي و تدوين تكفا2 توسط كارشناسان اروپايي
- اگر «تكفا2» مانند «تكفا1» اجرا شود كاملا زيان‌آور خواهد بود


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
1/11/84 » مسئولين كار، خيلي مواظب باشند كه ما به قهقرا برنگرديم
1/11/84 » طرح تكفا موجب رشد بخش خصوصي شده است
20/10/84 » دولت، بزرگ‌ترين مشتري بازار فناوري اطلاعات است
20/10/84 » رييس نظام صنفي رايانه‌اي خواستار تغيير دبير شوراي عالي فناوري اطلاعات شد
12/10/84 » قرار نبود «تكفا» حوزه ICT كشور را تكان دهد
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright  2003 - 2005  ITNA ©  All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است.
CMS: MT 2.661