DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   















ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

این ضد تبلیغ است نه تبلیغ!
یکشنبه، ۱۲ اسفندماه ۱۳۸۶

اين اپراتور علاوه بر آن كه برخورد مناسبي با خريداران سيم‌كارت خود ندارد با ارسال پيامك‌هايي با مضمون شما ثبت‌نام نكرده‌ايد يا ... ، روند دريافت سيم‌كارت هديه آنها را با تاخير و اختلالات زيادي مواجه مي‌كند كه در كنار مشكلات فني شبكه آن، مزيد بر علت شده و نارضايتي‌هاي بسياري را از اين اپراتور خصوصي (نیمه دولتی) ايجاد كرده است.















این ضد تبلیغ است نه تبلیغ!
كورش شمس
اپراتور دوم تلفن همراه با بهره گيري از دو فاکتور مهم و تعيين كننده به نام تبليغات گسترده رسانه‌اي و سياست‌هاي تجاري مشتري مدارانه که شامل ارائه هداياي ويژه به خريداران می‌شود، تلاش مي‌كند تا توان رقابتي خود را در برابر اپراتور اول تلفن همراه افزايش داده و سهم محدودي را كه رگولاتور مخابراتی براي آن در نظر گرفته، حفظ كند. اما،آنچه كه اين اپراتور انجام مي‌دهد، بيش از آن كه عاملي براي جلب توجه متقاضیان سيم‌كارت و مشترکان فعلی این اپراتور باشد، در عمل به يك ضد تبليغ براي اين اپراتور غيردولتي مبدل شده و میزان نارضایتی‌ها از آن را افزایش داده است.

اين واقعيتي است كه بسياري از كارشناسان و تحليلگران مسائل تلفن همراه بر آن تاكيد مي‌كنند و به شكلي عاميانه تر از زبان مردم كوچه و بازار هم شنيده مي‌شود. در حال حاضر بسياري از خريداران سيم‌كارت‌هاي ايرانسل كه به آنها وعده دريافت يك سيم‌كارت هديه داده مي‌شود، از نحوه برخورد اين اپراتور و بدقولي‌هاي آن در عمل به وعده‌هاي تبليغاتي آن به شدت ناراضي هستند.

به گفته آنها، اين اپراتور علاوه بر آن كه برخورد مناسبي با خريداران سيم‌كارت خود ندارد با ارسال پيامك‌هايي با مضمون شما ثبت‌نام نكرده‌ايد يا ... ، روند دريافت سيم‌كارت هديه آنها را با تاخير و اختلالات زيادي مواجه مي‌كند كه در كنار مشكلات فني شبكه آن، مزيد بر علت شده و نارضايتي‌هاي بسياري را از اين اپراتور خصوصي (نیمه دولتی) ايجاد كرده است.

برخي عوامل فروش و همچنين خريداران سيم‌كارت ايرانسل بر اين باورند كه چنين رفتارهايي بيشتر به اين دليل است كه اپراتور دوم، سعي مي‌كند از زير بار وعده‌هاي تبليغاتي پر هزينه خود براي ارائه سيم‌كارت هديه شانه خالي كند. البته اين نوع نگاه به مساله تا حدي بدبينانه است و واقعيت اين است كه اگر عمل كردن به اين وعده تا اين اندازه براي اپراتور دوم هزینه بر و ناراحت كننده بود، هرگز آن را در تبليغات رسانه‌اي خود مطرح نمي‌كرد.

اما، آنچه كه بسيار محتمل است، فقدان سيستم مناسبي براي پاسخگويي به توقعات و نيازهاي مشتركان و همچنين ناتوانی در برقراري ارتباط صحيح با آنهاست كه به هر حال موجب مي‌شود تا اپراتور دوم تلفن همراه بخش قابل توجهي از اعتبار خود و در نتيجه اقبال بازار را از دست بدهد. اين نقطه ضعف كه اثرات ناخوشايندي در روند توسعه فعاليت این اپراتور بر جاي خواهد گذاشت، از آن جايي كه با پوشش‌دهي ضعيف آنتن و همچنين از دست رفتن برخي مزاياي رقابتي آن نظير توقف سرويس MMS همراه است، مي‌تواند آينده تجاري كنسرسيوم ايرانسل و سرمايه‌گذاران داخلي و خارجي آن را به خطر بيندازد.

با اين حال، تنها پيامد نامطلوب اين نوع رفتار با تقاضا كنندگان سيم‌كارت به این موضوع محدود نمی‌شود. بلکه این موضوع می‌تواند بر ذهنیت سرمايه‌گذاران علاقه‌مند به حضور در پروژه اپراتور سوم و ساير بخش‌هاي مخابرات كشور نیز اثرات بدی بر جای بگذارد. زنگ خطري كه بي‌ترديد، تمايل ورود سرمايه‌گذاران خارجي و داخلي به بازار مخابرات ايران را کاهش داده و باعث مي‌شود تا به رغم اجراي اصل 44 قانون اساسي، انحصار بازار سودآور تلفن همراه همچنان در اختيار اپراتور اول باقي بماند.

از آن رو ضروری است تا مدیران این اپراتور پیش از آن که نام ایرانسل مترادف با کیفیت پایین و بی‌احترامی به مشترکان شود، برای بهبود وضعیت ارتباط با مشترکان، دست به کار شده و اولین برند بخش خصوصی تلفن همراه در ایران را از خطر انقراض و نابودی نجات دهند.

در این صورت شاید شانس اپراتور سوم و سایر پروژه‌های مخابراتی کشورمان برای جذب سرمایه‌های خارجی و داخلی از بین نرود و مشترکان تلفن همراه نیز نسبت به بخش غیردولتی بی‌اعتماد و بدگمان نشوند.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
12/12/86 » آغاز فعاليت اپراتور سوم از آذرماه سال 87
7/12/86 » پروانه‌ اپراتور اول در مرحله‌ صدور
6/12/86 » ايرانسل هداياي 22 بهمن را داد
5/12/86 » تصویب آیین‌نامه MMS
30/11/86 » برگزاری مناقصه اپراتور سوم مهمترین اولویت کاری بخش مخابرات در سال آینده
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
امنيت
فناوري شخصي
مخابرات
تنظيم مقررات
جامعه اطلاعاتي
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright 2003-2008 ITNA © All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است. CMS: MT 2.661