DATAK WiMAX
صفحه اصلی
  درباره ايتنا  
  تماس با ايتنا  
  دريافت سرخط اخبار  
  ارسال مطلب  
  آگهی در ايتنا  
 



 
 
   















ابزار وب



نشريه اينترنت



CCW Magazine's Weblog


عناوين برگزيده

Iranian Emails

استاد پشتيبان يا هنر رنگ كردن
شنبه، ۱۹ شهریورماه ۱۳۸۴

علي شميراني – اين روزها به ويژه در حوزه فناوري اطلاعات روش جديدي براي مثلاً ايمن‌سازي برخي از طرح‌ها در برابر انتقادات احتمالي در پيش گرفته شده است. به اين معنا كه برخي از مراكز و نهادهايي كه در حوزه IT مشغول به كسب روزي و البته خدمت به وطن هستند در زمان اجراي طرح‌ها و يا تخصيص بودجه‌هاي حمايتي تعدادي از اسامي اساتيد نام آشنا از دانشگاه‌هاي نام آشناتر به كار اضافه مي‌كنند تا به اين ترتيب كسي جرات نكند مسئله را زير سوال ببرد.


به هر حال استاد سه نقطه از دانشگاه فلان و استاد دو نقطه از دانشگاه بهمان و و و كلي استاد ديگر كه سر بجنباني يك ليست بلند مي‌شود. خب با اين لشكر از اساتيد چه كسي مي‌تواند از طرح گله و انتقادي كرده يا ابهامي در آن ايجاد كند. آقا كلي استاد دانشگاه با ما كار مي‌كند.( جمله بعدي را با صداي بلند چهره اي خشمگين و متعجب بخوانيد) "اونوقت شما از راه رسيده‌ايد و مي‌گوييد طرح ما مشكل دارد". شما ...ايد شما ...ايد.
اما من نام اين اساتيد را "استاد تزييني" و "استاد پشتيبان" گذاشته‌ام. موضوع اينجا اصلاً زير سوال بردن شان و جايگاه اساتيد دانشگاه‌هاي كشور نيست چرا كه مطلعم برخي از اين اساتيد در اجراي مسوليتي كه به آنها واگذار مي‌شود نهايت تلاش خود را به كار برده‌اند و جايي هم كه ديده‌اند طرح از مسير خود در حال خروج است به منظور حفاظت از حرمت و شان خود كناره‌گيري كرده‌اند.

اما حكايت برخي از طرح‌ها و كميته‌هاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات مانند بعضي از داروخانه‌ها و روزنامه‌هاي مملكت شده كه از مدرك يك فارغ التحصيل استفاده مي‌كنند تا مجوز را بگيرند و بعد به راه خود بروند. لذا در برخي از مسايل و طرح‌ها گاه شما نام اساتيدي را مي‌بينيد كه هيچ گاه خودشان را نمي‌توانيد ببينيد. اين كه در اين خصوص چه مي‌توان كرد و اصولاً چه بايد كرد پرسشي است كه به علت شان و جايگاه بالاي اساتيد دانشگاه‌ها، سخت بتوان به آن پاسخ داد.
البته در اين ميان چسباندن انجمن‌ها و نهادهاي فعال به برخي از طرح ها نيز از اين دست اقدامات به شمار مي‌روند. به هر حال آقاي مسئول دولتي دارد پولي را خرج مي‌كند كه فلان نهاد خصوصي هم در جريان است پس مشكلي نيست و كار مردم هم به مردم واگذار شده است.

انشاا... كه نيت خير است و آنجا را که نه شما می‌بینید نه ما مشكلي خداي نا كرده در ميان نيست اوضاع در سلامت است.


 
نسخه قابل چاپ | ارسال‌به‌دوستان
آخرين عنوان‌هاي مرتبط:
13/8/84 » اولين جلسه شوراي عالي فناوري اطلاعات با حضور رييس جمهور جديد تشكيل مي‌‏شود
9/8/84 » درخواست مجلس از رييس جمهور: استقلال از دنياي نرم‌افزار
18/7/84 » نشست مهندسي فناوري اطلاعات برگزار شد
5/7/84 » دومين كنفرانس مديريت فناوري اطلاعات و ارتباطات
28/6/84 » ارائه خدمات آسان، شفاف و سريع به شهروندان، تنها با فناوري اطلاعات ميسر است
آرشيو
  خبر اول
اخبار
مقاله
گزارش
مصاحبه
اخبار شرکت‌ها و سمينارها
اسناد و قوانين
 
جديدترين اخبار
 
جستجو در ايتنا
 

 

Home AboutContactHead LineSend ArticleAds
Copyright  2003 - 2005  ITNA ©  All Right Reserved  نقل مطالب ايتنا با ذکر منبع و مشخصات کامل بلامانع است.
CMS: MT 2.661